FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterren tracks voor maart

Nieuwe maand, nieuwe muziek! Dit zijn onze favorieten voor de maand maart. Met verse tracks van alt-J, een heerlijke remix van Four Tet en een vruchtbare samenwerking tussen Calvin Harris en Frank Ocean. Smeer je oren goed schoon, doe je koptelefoon op je hoofd en genieten maar.

Oh, voordat we het vergeten: abonneer je even op onze Spotify afspeellijst.

alt-J – 3WW
Verser van de pers ga je ze niet krijgen. De nieuwe release van alt-J is net een paar uurtjes uit. De indierockband uit Leeds met de bekende folk invloeden levert met 3WW een nieuwe bezwerende track af. Typische Alt-J sound. Vanaf seconde één goed.

Miami Horror – Leila
We zijn niet vies van een lekker portie jaren ’80 disco, zeker niet wanneer het geserveerd wordt door de Australische ambassadeurs van de electropop Miami Horror. Leila is een voorproefje van de EP the Shades dat op 17 maart zal verschijnen.

Todd Terje – Jungelknugen (Four Tet Remix)
Al voor de officiële release zijn Prins Thomas en Four Tet aan de haal gegaan met Todd’s Jungelknugen. Vooral de Four Tet remix heeft met zijn spacende basslijnen en jazzy invloeden een onweerstaanbare groove.

Kentphonik Ft. Jesse Clegg – I’ll Follow You
Onder de Zuid-Afrikaanse zon is I’ll Follow You al een dikke zomerhit. Hunkerend naar de zomer voegen we deze zonnige track alvast toe aan onze playlist.

Booka Shade – Babylon
Wij leerden ze kennen met monsterhit Body Language, wat ons betreft nog altijd een clubbanger van gigantische proportie. Maar het Duitse duo heeft de afgelopen twintig jaar met meer naam weten te vestigen in het dancewereldje. Wat dacht je van White Rooms en Nights Falls. Nu zijn ze terug, met Babylon. Vrolijk, vocals, heerlijke muziek voor in een strandtent op noem ‘ns wat, Saint Lucia.

Calvin Harris – Slide ft. Frank Ocean & Migos
Dat Calvin Harris niet verlegen zit om samen te werken met diverse grootheden was al bekend. Deze keer zitten Frank Ocean en Migos in het team en heeft Calvin Harris ongetwijfeld een nieuwe radiohit te pakken.

Phantoms – Been Here Before
Grote kans dat je Phantoms nog niet kent, want Been Here Before is de titeltrack van het debuutalbum van het duo uit Los Angeles. Een ode aan de party people van LA. Het zal allemaal best, dit klinkt lekker!

Reageer op artikel:
FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterren tracks voor maart
Sluiten