FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterren tracks voor februari

De maand van de rozen, van de chocoladehartjes, van de knuffelberen, van de liefde is ingetreden, dus brengen wij met heel liefde een lading nieuwe tracks naar je toe. Van de prachtige, gevoelige track van London Grammar tot de nieuwe van vrolijke folk-pop van Milky Chance. Doe je oordopjes in, tik de volumeknop een paar tikkies omhoog en luister naar de lekkerste nieuwe tracks van FHM’s Playlist.

Oh, voordat we het vergeten: abonneer je even op onze Spotify afspeellijst. Doe het niet voor ons, maar voor jezelf.

London Grammar – Big Picture
Zangeres Hannah Reid heeft een van de knapste vrouwelijke stemmen ter wereld. Sinds 1 januari is het wachten voor de fans eindelijk voorbij, want toen kwam de single Rooting For You uit. Daar is nu Big Picture aan toegevoegd. Heerlijk relaxed nummer, ideaal om mee wakker te worden op een zonnige lentedag. Nieuwe album komt rond de zomer uit. Wij kijken er naar uit.

Eat More Cake – Heat Of The Night
DJ-collectief die al eens een dikke hit scoorden met een remix van Music Sounds Better With You van Stardust, maar met deze track bewijzen ze ook zelf muziek te kunnen produceren. Lekker plaatje!

Milky Chance – Doing Good
Milky Chane is tyisch zo’n band die het goed doet einde van de middag, begin van de avond op een meerdaags festival. Nummer gaat over dat mensen altijd ‘goed’ antwoorden op de vraag hoe het met hun gaat, ook al gaat dat het vaak niet. Nog niet overtuigd van de kwaliteit? Zet hun album Sadnecessary eens op.

Formation – A Friend
Na Drugs en Pleasure is A Friend het derde voorproefje van de band Formation. Wij zien er festivalweides al massaal op springen.

Filous – Goodbye (feat. Mat Kearney)
Hij is pas 19 jaar, maar de Oostenrijkse producer heeft al heel meer bereikt dan menig artiest na een heel leven. Zijn nieuwe track Goodbye, met Mat Kearney als zanger wiens stem wel wat weg heeft van Coldplays Chris Martin) heeft zonder meer radiohitpotentie.

Day Wave – Something Here
Jackson Phillips is pas sinds 2014 bezig als Day Wave, maar zijn naam snelt zich vooruit. Something Here is de eerste track van zijn volledige debuutalbum The Days We Had, dat in mei uit zal komen. Denk aan dromerige indiepop met gitaar riffeltjes. Echt een nummer waar je lekker op gaat na een succesvol verlopen eerste date.

Heb je tips? Stuur ons een bericht op Facebook!

Reageer op artikel:
FHM’s Playlist: dit zijn de vijf sterren tracks voor februari
Sluiten