Dit is hoe jij de FHM500 van 2024 kan bemachtigen

mei 29 , 17:58 FHM500
monica fhm2021 groot
Eindelijk is het zover, na weer een heel jaar wachten zijn we alweer bij de lancering van de lijst der lijsten van 2024. De redactie heeft met hart en ziel gewerkt om ook dit jaar weer het mooiste magazine van het land te produceren. Met een sterrenhemel als cover, straalt al dat Nederlands schoon als je ‘m openslaat. Een magazine met alles waar je maar van kan dromen. Die moet je daarom zeker bestellen, dat doe je hier!
Het belooft weer heel veel genot: 500 prachtige dames, winnaressen uit verschillende categorieën, onwerkelijk beeldige shoots en ook nog eens toffe interviews. Je mag ‘m niet missen, dat kunnen we je garanderen.

FHM500

Je kan de FHM500 nu bestellen, zoals ieder jaar krijg je ‘m gratis bij aankoop van een TABAC-product. Nu snap je wel dat je dit blad moet binnenslepen om alle boven genoemde redenen, daarbij zullen we hieronder de essentials van TABAC noteren die je zeker in jouw badkamer moet hebben staan. Wat een win-win situatie is dat dan, enorm veel ‘leesplezier’ terwijl je zelf ook nog eens onweerstaanbaar ruikt.

TABAC

Er zijn verschillende productlijnen, zoals parfum, deodorant, showergel en scheerproducten. Deze komen in verschillende geuren. Nu is de redactie zo lief geweest het even overzichtelijk voor je op een rijtje te zetten en hebben we zo goed mogelijk proberen te omschrijven welke geuren je kan verwachten, zodat je vanuit je luie stoel alles je winkelmandje in kan gooien en het binnen een paar dagen voor de deur ligt.

TABAC ORIGINAL

Tabac Original is een echte mannengeur met een kick: pittige kruiden, aldehyde, exotische houtsoorten en een vleugje bloemen. Elk product in de serie geeft z'n eigen draai aan deze mix en hebben allemaal die perfecte balans tussen stoer en stijlvol.

TABAC ORIGINAL CRAFTSMAN

TABAC MAN

TABAC WILD

Tabac Wild Ride is dé geur voor avonturiers die nooit genoegen nemen met het gewone. Een opwindende veganistische geur die je meeneemt op avontuur, met zijn citrus-houtachtige aroma en sprankelende noten van appel, kardemom en geranium in de topnoot. Het hart van de geur trilt van energie door Elemi SFE, mos en amber, voordat wierook, vetiver en patchoeli de adrenaline laten stromen voor een finale die je bijblijft.
Voor de feestgangers en festivalgangers is Tabac Wild Beat Eau de Toilette dé geur die je de hele nacht fris houdt. Met roze peper, oranjebloesem en gaiacholz straal je aantrekkelijkheid en mannelijkheid uit, terwijl ananas en lavendel voor een verfrissende en sensuele twist zorgen. De rokerige houtnoten zorgen voor een mysterieuze sfeer, waardoor deze veganistische mannengeur echt onvergetelijk wordt.
Nog een keer, zodat je niet nog een keer op zoek hoeft naar de website: de FHM500 bestel je hier!
Delen met
Ook interessant