Deze prachtige redheads uit de FHM500 laten ons rood aanlopen

jun 13 , 17:55 FHM500
instagramnazeli kouki
Na de blondines en brunettes is het tijd voor nog een prachtige haarkleur, rood. Met die prachtige glanzend rode manen, lichte kijkers en wat sproetjes maken deze dames de mannenbijbel compleet. Tijd om vijf pareltjes uit de lijst der lijsten voor je uit te lichten. Honger naar meer? Stil dan je trek door de FHM500 te bestellen. Doe het snel, want het kan nog maar een week.

5. Luca Hollestelle #243

Deze dame is gezegend met een schitterende bos van vurige rode lokken. Mocht je trouwens nog inspiratie zoeken voor nieuwe hobby's, dan heeft dit model genoeg suggesties voor je. Ze is dol op skaten, reizen, schilderen en fotograferen. Wij zouden maar al te graag een van haar schilderijen aan onze muur willen hebben hangen!

4. Laïs van Niel #207

Deze vlam is gemaakt voor de spotlights. Met een modellen carrière op het cv die zeer indrukwekkend is, heeft ze de overstap gemaakt naar RTL Boulevard om daar te shinen als verslaggever. Daar kijken we graag naar!

3. Selina Rakké #186

Selina weet een goede indruk te maken, als zij de kamer in loopt zijn alle ogen op haar gericht. Hoe kan dat ook anders met zo’n uitstraling. Natuurlijk weet een Catwalk coach daarbij ook nog hoe een goede binnenkomer gemaakt moet worden.

2. Jullietta Koek #125

De 'reisleidster zonder vlag' wist nét niet de titel van FHM Buurmeisje van 2022 te bemachtigen, maar maakte zoveel indruk dat ze een plek in de FHM500 veroverde. Misschien slaagt deze roodharige Rotterdamse fireball er volgend jaar in om de kroon mee naar huis te nemen?

1. Nazeli Kouki #26

Winnares van de WAG Award dit jaar, dat kan ook niet anders als je kijkt naar deze adembenemende rode manen. Ze heeft de beauty, brains en bos van prachtig krullend haar.

FHM500 bestellen

Dit is natuurlijk maar een glimp van een blad met 500 hoogtepunten. Wil je iedereen zien, moet je zelf dat blad binnenhalen. Bij de aankoop van een TABAC-product verzeker jij je van dit mooie magazine.
Delen met
Ook interessant