Jouw favoriete vrouw in de FHM500? Bied mee in de veiling!

Redactie 19 apr 2017 Entertainment

De FHM500 komt er weer aan jongens! En jouw vriendin, vrouw, moeder, tante, schoonzus of achternichtje kan een eervolle vermelding krijgen in de lijst der Nederlandse schonen. Haal je innerlijke keyboardcowboy naar boven en wees sneller met je muis dan Jerry: bied op een plek in de FHM500 en wie weet schittert jouw heldin binnenkort op plek #250 van de FHM500! Bieden kan tot en met maandag 1 mei 2017.

Als klap op de vuurpijl is de #250 welkom als VIP op het zinderende FHM500 lanceringsfeest op woensdag 24 mei op het dak van de Amsterdamse Heineken Experience.

De volledige opbrengt gaat net als vorig jaar naar Stichting Free A Girl. Free a Girl bevrijdt meisjes uit de kinderprostitutie. Daarnaast investeert Free a Girl in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. Ook werkt Free a Girl samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen. Free a Girl heeft inmiddels bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 3.800 meisjes uit bordelen in Azië. Het aantal meisjes dat nog wel seksueel wordt uitgebuit is vele malen hoger. Free a Girl luidt daarom de noodklok en introduceert de Week tegen Kinderprostitutie (15-21 mei). Met deze week wil Free a Girl landelijk aandacht vragen voor de problematiek van kinderprostitutie.

En jouw vrouw in de FHM500 én het goede doel steunen? Dat is een win-winsituatie. BIED NU MEE!

Reageer op artikel:
Jouw favoriete vrouw in de FHM500? Bied mee in de veiling!
Sluiten