Deze 5 sportievelingen maken kans op een plekje in de FHM500

De Olympische Spelen komen er weer aan en daar hebben wij maar al te veel zin in. De hele dag sport kijken! Het is ook zeker geen straf om naar de Nederlandse vrouwelijk sporters te kijken. Wat zijn ze goed en knap namelijk. Naast de actrices worden de sporters ook fantastisch goed gerepresenteerd in de FHM500. Deze vijf topvrouwen maken allemaal kans op een plekje in het mooiste magazine van Nederland. Mogen ze niet missen? Stem dan nu mee!

Van hockey tot tennis en van zwemmen tot schaatsen, Nederland is er mega goed in. We kronen dan ook niet voor niets ieder jaar weer iemand tot mooiste sportvrouw van het jaar. Zo hebben we in voorgaande jaren onder andere Fleur Jong, Irene Schouten, Puck Moonen en Joy Beune verkozen tot de mooiste sportvrouwen. Deze vijf onderstaande sportievelingen maken dit jaar kans op een plekje in de FHM500 en jullie snappen natuurlijk wel waarom!

Pien Sanders

De hockeyende brabo die wij allemaal willen zien spelen deze zomer op de Olympische Spelen is Pien Sanders. Al hebben we haar al vaak genoeg kunnen bewonderen, want ze is ondertussen al Europees, Wereld en Olympisch kampioen. Dit jaar kunnen we Pien misschien wel voor het eerst zien in de FHM500, want ze maakt dit jaar voor het eerst kans op een plekje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pien Sanders (@piensanders)

Jutta Leerdam

De vrouw die alles kan is natuurlijk Jutta Leerdam. Deze blondine weet wel raad met snelheid en is maar liefst zes keer wereldkampioen geworden op haar noren. Dat Jutta niet normaal knap is zien we allemaal. Geen wonder dat ze in 2019 tot mooiste sportvrouw van het jaar werd gekroond. Hoe hoog zou de schaatsster dit jaar eindigen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Sem Wensveen

Al sinds 2018 staat ze onafgebroken in de FHM500. Kan ook niet anders als je zo knap bent en enorm goed kan tennissen. Op de titel van Nederlands kampioen in het dubbelspel mag ze zeker trots zijn, maar op haar knappe koppie ook. Gelukkig zien we Sem niet alleen maar op het tennisveld, ze is ook nog eens ambassadeur van de Hunkemöller.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sem Wensveen (@semwensveen)

Esther Cordus

Korfbal, het is misschien niet de bekendste sport van Nederland. Toch is het zeker de moeite waard om een keer een wedstrijd te gaan kijken, want Esther speelt in het nationale team. Tijdens haar FHM-shoot met Yaron Bindels kunnen we zien hoe prachtig de topsportster is. Dit jaar voor het eerst de kans om in de FHM500 te komen, hoort er wel in toch?!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esther Cordus (@esthercordus)

Demi van den Wildenberg

Als wij dertig secondes voorsprong krijgen op Demi, dan zou ze ons nog steeds keihard voorbij sprinten. Maar goed, als je er zo uitziet dan nemen we dat voor lief. Deze schoonheid is niet alleen mega snel, ze is ook nog eens mega slim. Als je over een paar jaar trouwens een advocaat nodig hebt, dan kun je Demi bellen. Ze is er nu namelijk eentje in spe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Demi van den Wildenberg (@_demivdw)

Reageer op artikel:
Deze 5 sportievelingen maken kans op een plekje in de FHM500
Sluiten