De FHM500 is BACK: wie worden de 500 mooiste vrouwen van Nederland?

Loading… FHM500 is back! Bigger, better en fabulouser than ever. Het is weer hoog tijd dat de allerallerallermooiste vrouwen van Nederland worden geselecteerd en jij bepaalt mee wie er in de lijst komt. In de FHM500 vind je niet alleen de bekende influencers en modellen. Nee, we omarmen de diversiteit van schoonheid. Dat gaan we ook dit jaar weer doen in samenwerking met hoofdsponsor TABAC Fragrances. Dit is dé ode aan alle vrouwen pracht in Nederland.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie worden de 500 mooiste vrouwen van Nederland? Het leek ons hoog tijd om het sprookje weer te laten beginnen. Voor nu houdt ons één vraag bezig, wie komen er in de FHM500 van 2024?

FHM 500

Stap binnen in de wereld van verleiding en schoonheid met de FHM500 dé ultieme lijst die het Nederlandse landschap kleurt met de meest betoverende vrouwen. Vergeet de Top2000; onze FHM500 is het magazine dat je wilt doorbladeren. Van de kapper tot het kantoortje van je vader en natuurlijk jouw eigen koffietafel, deze lijst zie je binnenkort  overal.

Dit jaar hebben we het hele land doorkruist  op zoek te gaan naar de crème de la crème van schoonheid. Elk van deze prachtige vrouwen heeft haar eigen verhaal en een plekje op onze FHM500 website. En nu is het aan jou, onze gewaardeerde lezers, om te bepalen wie de pagina’s van ons magazine zal sieren.

Van het meisje dat bij jou om de hoek het brood bakt tot de charismatische zweminstructrice waar je stiekem een oogje op hebt. Dit magazine is voor iedereen, en daar zijn we trots op. Ontdek, bewonder en stem mee op FHM500.nl. Waar de schoonheid van Nederland tot leven komt!

 

Stemmen

Heb je je dagelijkse portie Tinder-likes al opgebruikt? Geen zorgen, want op FHM500.nl wacht er iets veel leukers op je. In plaats van de hele dag door afwijzingen te scrollen, kun je hier op een vergelijkbare manier bepalen welke dames een plekje veroveren in ons prestigieuze magazine met de 500 mooiste vrouwen van het land.

De vijver vol schoonheden is weer aangevuld met nieuwe gezichten, zoals elk jaar brengen nieuwe parels hun schoonheid naar het oppervlak. Maar wie oh wie gaan de kroon overnemen van Romy Monteiro als de mooiste vrouw van het land, van Georgina Verbaan als all-time favoriet, van Viënne Marly als de absolute sportieve schoonheid, en van Linda Hakeboom als de koningin van de social media? Check vooral alle video’s van de schoonheden van ons land nog eens op ons YouTube-kanaal (en vergeet niet te abonneren).

De race der racen is weer begonnen, dus iedereen in de startblokken want de stembussen zijn weer geopend. Op 29 mei maken we de gelukkige dames bekend tijdens de awardshow van het jaar. En voordat je gaat stemmen, raden we je ten zeerste aan om de onderstaande video te bekijken, zodat je weer even scherp hebt wat je kunt verwachten van ons spektakel. Let the beauty games begin! Ga naar op FHM500.nl en stem op jouw favoriet.

Reageer op artikel:
De FHM500 is BACK: wie worden de 500 mooiste vrouwen van Nederland?
Sluiten