Deze vijf influencers ga jij misschien wel zien in de FHM500 2024

Deze beroepsgroep breidt zich steeds verder uit in Nederland. Over de hele wereld trouwens. Door hen zijn onze portemonnees de dag na de storting van ons salaris alweer leeg. We hebben het natuurlijk over influencers. Zo werkt het nou eenmaal, zij bevelen ons iets aan met hun knappe koppies en wij kopen het meteen. De FHM500 zal ook dit jaar weer plek maken voor de mooiste influencers van Nederland. Stem zeker mee als jij favorieten hebt!

Zijn de producten gewoon zo ontzettend goed die wij kopen door influencers of geloven wij hen gewoon blind? Dat is iets wat we onszelf kunnen afvragen. Dat ze in de FHM500 thuishoren staat in ieder geval vast. Dit zijn vijf van die prachtige vrouwen die een kans maken op een plekje in de editie van 2024.

Joy Bosz

Deze meid leerden we tien jaar geleden allemaal kennen als BeautyNezz. Ondertussen is ze uitgegroeid tot 21-jarige influencer die niet meer weg te denken is uit onze mediawereld. De knappe Joy weet precies hoe ze ons om haar vingers moet winden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy Bosz (@joybosz)

Danique Hogguer

Als verleidster van Temptation Island VIPS pakte ze ons helemaal in. De mannen daar trouwens ook! Nu is ze een andere kant ingeslagen en begeleid Danique je naar jouw eigen kracht zodat je echt weer kan genieten van de liefde en het leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danique Hogguer (@daniquehogguer)

Esmee Cox

Love Island is op zichzelf staand al een bingewatchwaardige serie, maar toen Esmee meedeed al helemaal. We zaten letterlijk elke avond aan de buis gekluisterd. Gelukkig kunnen we nog steeds genieten van haar aanwezigheid op Instagram en Tiktok.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmee Cox (@esmeecox)

Nathalie Helmer

Influencer op het gebied van sport. Door Nathalie denken wij vaker aan naar de sportschool gaan. Ook willen we spontaan meer sportkleding kopen als we naar de Instagram van deze fitgirl kijken. Met haar The Lift Logbook kan jij precies bijhouden hoeveel progressie jij maakt in de gym, mega handig toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nathalie Helmer (@nathaliehelmer)

Jennemary Boateng

We kennen haar allemaal als de winnaar van De Bondgenoten 2023. Ze ging er met de prijzenpot vandoor. Weet je waar we al helemaal blij van worden? Van haar dansjes. We krijgen daar spontaan zin van om in de club te staan vanavond, maar dat doen we waarschijnlijk ook!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennemary Boateng (@jennemary)

Reageer op artikel:
Deze vijf influencers ga jij misschien wel zien in de FHM500 2024
Sluiten