Dit zijn de grootste stijgers van het jaar in de FHM500

Ieder jaar komen we weer met een nieuwe FHM500. Die van dit jaar ligt trouwens nu in de winkel. We maken hem ieder jaar zodat jij weer wat te genieten hebt. Niets leuker dan een blaadje vol schitterende vrouwen en pakkende tekstjes (al zeggen we het zelf). Maar wat ook leuk is van ieder jaar een editie: je kunt vergelijken! We doken even in het archief en rakelden de grootste stijgers van het jaar voor je op. Klaar voor de top 10? Komt ‘ie!

Nee wacht, bestel eerst even jouw eigen blaadje. Dan krijg je véél meer dan alleen deze tien pareltjes. Heb je ‘m nog niet? Klik dan hier.

Jill Kortleve (+73)

Deze engel kwam niet uit de hemel gevallen, maar landde zachtjes met Victoria’s wings. Lopen over de meest prestigieuze catwalks, poseren voor de meest toonaangevende merken, covers voor de meest gerenommeerde magazines. Yep, Jill is samen met Imaan Hamman hét Nederlandse model van dit moment. Een top tien notering in de FHM500 is dan ook een logisch gevolg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Harper’s Bazaar France (@bazaarfrance)

Chelsey Huberts (+99)

Deze zorgzame, spontane en vrolijke stewardess vliegt heel de wereld rond en deelt haar avonturen hiervan op YouTube. Air Miles sparen is nog nooit zo leuk geweest. Staat ook regelmatig te poseren voor Hunkemöller.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door C H E L S E Y E M I L Y 🌎 (@chelseyemily__)

Kelly Mexy (+101)

Kelly is een van de leukste TikTokkers van Nederland. De blondine is grappig, brutaal en gevat. Luister vooral onze podcastaflevering in FHM’s Vrouwen aan de Top met Kelly nog eens terug op Spotify!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kelly Mexy (@kellymexy)

Isabel van Gelder (+123)

Deze muzikale parel betovert ons met haar instrumentale en vocale kunsten op de gitaar en piano én met haar waanzinnige looks. Maar wanneer breng je nu je eigen muziek uit, Ies? Wij kopen alle merchandise.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isabel ☽⋆。゚ (@isabelvangelder)

Linda Hakeboom (+168)

De Social Media Queen Award is voor een vrouw die uitblinkt op de sociale media-kanalen. Als er één vrouw is die haar bereik op positieve wijze heeft ingezet, dan is dat Linda Hakeboom wel. Linda werd in 2020 gediagnostiseerd met kanker en bracht de afgelopen jaren haar ziektetraject op indrukwekkende wijze in beeld. Een dubbel en dwars verdiende titel voor een inspirerende, bloedmooie en fantastische vrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Birgit Kos (+182)

Ieder klein meisje droomt ervan om model te worden. Behalve Birgit, zij wilde in het leger. Maar dan zou ze valsspelen. Zodra je Birgit ziet, sta je stil en neem je een momentje om even te genieten. In een oorlog kan zo’n moment fataal zijn. Birgit heeft gelukkig niet getekend bij het militaire leger, maar bij het modellenleger van Victoria’s Secret. Een van de meest succesvolle Nederlandse modellen van dit moment!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Birgit Kos (@birgitkos)

Sophie Evi Marie (+239)

Als er een categorie was voor de mooiste wenkbrauwen van het land, dan had Sophie alvast een trofee in de pocket. Al vermoeden we dat er überhaupt nog wel wat trofeetjes in het verschiet liggen voor Soof.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Evi Marie (@soophjee)

Welmoed Sijtsma (+301)

Friesland is een beetje het Scandinavië van Nederland. Ons lands walhalla der dames met gouden haren bracht ons ook deze pientere parel. ’s Ochtends wenst ze ons goedemorgen, en ’s avonds goedenavond bij Op1.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Georgina Verbaan (+342)

Als er iemand een FHM All Time Favorite is, dan is het Georgina Verbaan wel. Ze stond in oktober 2000 op de cover van onze allereerste editie ooit en een jaartje later won ze de eerste FHM 100 Sexiest verkiezing, de voorloper van de FHM500. 22 jaar later maakt een van de beste actrices van ons land haar comeback in FHM. En hoe!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan)

Maryam Hassouni (+356)

Liet flink wat stof opwaaien met haar boek Wat the fak, waarin ze grensoverschrijdend gedrag in de filmwereld aan de kaak stelde. Is gestopt met acteren totdat de industrie verandert. Laten we hopen dat dit snel gebeurt, want ze won niet voor niets als eerste Nederlandse actrice een prestigieuze Emmy.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maryam Hassouni (@maryamhassouni)

Reageer op artikel:
Dit zijn de grootste stijgers van het jaar in de FHM500
Sluiten