Dit zijn de 5 beste manieren om een gratis FHM500 te scoren

Redactie 5 jun 2017 Entertainment

Zo jongens. De vrouwenbijbel is dan eindelijk verkrijgbaar. De FHM500, vol met de meest sexy foto’s van de mooiste vrouwen van ons land, interviews met acteur Achmed Akkabi en woordkunstenaar James Worthy en natuurlijk die overheerlijke fotoshoot met winnares Nochtli Peralta Alvarez.

Dit magazine wil jij in huis halen, geloof ons. Perfect voor de eettafel, in je studentenhuis of voor op de wc. Hoe je ‘m koopt? Je krijgt ‘m gratis bij een Tabac product bij Etos of bol.com. Dus en een chill luchtje en een FHM500. Dubbele winst! Wij hebben een vijftal producten geselecteerd waarmee jij spekkoper bent. Perfect voor Vaderdag dat eraan komt, steek jij die FHM500 t.w.v. €9,95 lekker in eigen zak!

1. Tabac Gentle Men’s Care After Shave Balm – €13,99
De goedkoopste optie. Voor een kleine 14 piek haal je een after shave balm, lekker voor na het scheren om op je snuit te smeren. Hier te koop!

2.Tabac Gentle Men’s Care Moisturizer – €18,44
Elke ochtend moet je toch iets van creme op je gezicht smeren. Als je dat dan toch doet, doe het dan met de moisturizer van Tabac. Lekker, fris en prettig ruikend. Hier te koop!

3. Tabac Original Deodorant – 2 stuks voor €20,99
Hé hallo. We moeten allemaal onze oksels sprayen toch? Die van Tabac Original is dus helemaal top. Krijg je gewoon twee stuks van 100 ml voor 21 euro. Daar kun je wel even mee vooruit. Hier te koop!

4.Tabac Gentle Men’s Care Shaving Gel – €16,49
Als je dit artikel leest is uit onderzoek gebleken dat de kans dat je baardgroei hebt ongeveer 92% is. Komt het dan effe goed uit dat Tabac een bijzonder fijne shaving gel in het assoritment heeft zitten. Wij gebruiken ‘m ook en we willen geen enkele andere meer. Hier te koop!

5. Tabac Gentle Men’s Care Eau de Toilette – €17,99
Het ideale luchtje om mee te nemen op reis, want mag gewoon mee de handbagage in. Dan hebben we nog niets gemeld dat het een bijzonder lekker luchtje is en dat voor een zeer schappelijke prijs. Dit zou onze keus zijn. Hier te koop!

Ren naar Etos, of pak de digitale fiets naar bol.com. Koop ‘m nou maar gewoon. Dit zijn bestede tientjes waar je echt geen spijt van gaat krijgen. Dan kun je allerlei knappe vrouwen als hieronder in een boekje vinden. Jaren kijkplezier gegarandeerd!

bucket list: swimming with sea turtles. ✔️??

A post shared by VH. (@vivianhoorn) on

Good morning to you Paris ☀️

A post shared by Michelle Zwaal (@michellezwaal) on

If anybody has discovered what life is all about… it is too late. I am no longer interested ✨?✨ @almostnakedswim okay for the suit

A post shared by ✨Baby Groot???? (@haileebobailee) on

? #mauritius #alixthelabel

A post shared by Olivia Wierda (@oliviawierda) on

Good morning! ?

A post shared by Maree Hélène (@mareehelene) on

Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 beste manieren om een gratis FHM500 te scoren
Sluiten