FHM500: de mooiste lijst van Nederland is terug!

redactie 16 mrt 2016 Entertainment

Blaas de ballonnen op en zet een feestmuts op je hoofd, de mooiste verkiezing van Nederland is weer losgebarsten! Ja man, de FHM500 is back in business. Je kent ‘m. Het is de lijst waarin de 500 mooiste vrouwen van het land worden opgenomen. Vanaf vandaag kunnen jullie massaal de blaren op je vingers klikken op het vernieuwde fhm500.nl.

Jij bepaalt hoe de lijst tot stand komt. Invloed uitoefenen doe je door te stemmen via Facebook, WhatsApp, Twitter en Instragram te stemmen op je favoriet en door eindeloos de Versus te spelen op de homepage. Het aantal stemmen op de profielen, de resultaten uit de versus en keuze van de redactie zijn de drie pijlers die de uiteindelijke ranking van de FHM500 bepalen.

De mooiste vrouwen van ’t land dus. We hebben in alle gaten en hoeken lopen speuren en zoeken en daar is de voorselectie uit ontstaan die je kunt vinden op fhm500.nl. Van de befaamde modellen en tv-meisjes tot de knappe, onbekende vloggers, bloggers en Instagrambeauty’s. De FHM500 is er niet alleen voor bekend, maar vooral ook voor onbekend schoon.

Zoals je weet zijn we sinds de zomer van 2013 verder gegaan als online magazine, maar met de FHM500 keren we dus weer terug in print. En dat wordt een prachtige editie makkers. Zo’n bewaarexemplaar. Die wil je hebben. De FHM500 is eind mei verkrijgbaar bij aankoop van een of meerdere producten van Tabac Original en Tabac Gentle Men’s Care. Mis ‘m niet!

 

FHM500 is back!

De FHM500, de erelijst met de 500 mooiste vrouwen van Nederland, is terug! En jij bepaalt mede hoe de ranglijst tot stand komt. Vanaf vandaag kun je op www.fhm500.nl stemmen op jouw favoriete vrouw van Nederland. Kruip in de huid van de hoofdredacteur en maak in deze vette 360 video een rondje over onze redactie. #fhm500

Geplaatst door FHM Nederland op dinsdag 15 maart 2016

Reageer op artikel:
FHM500: de mooiste lijst van Nederland is terug!
Sluiten