Deze 10 FHM500-babes op zoek naar verkoeling grepen naar hun bikini’s

Pfff… wat is het heet hé jongens! Voor iedereen zonder airco: hoe is het om te leven in een barbecue? We enige andere die we het kunnen vragen is de biefstuk maar die is niet zo spraakzaam. Een airco is misschien een beetje aan de prijs, maar er zijn gelukkig genoeg andere manieren om verkoeling te zoeken. Wat dacht je van het strand? Een lekker windje en vooral die heerlijke verfrissende zee.

Gelukkig denken meerdere mensen er ook zo over en zoeken genoeg prachtige dames de randjes van het vasteland op, op zoek naar verkoeling. De halve FHM500 is vaker op Ibiza of Bali dan in ons mooie landje, dat betekent nóg meer hitte. Het resultaat: een bikinifestijn van jewelste. We hebben voor jullie even wat research gedaan en zijn met 10 bloedmooie vrouwen op de proppen gekomen uit de FHM500 die het in hun normale klederdracht tóch wat te warm hadden.

Wil je nog veel meer oogverblindende dames zien? Bestel hier de FHM500 met nog 490 andere powervrouwen!

Floor Masselink

Floor is helemaal into de KAP (Kundalini Activation Process) en geeft zelfs haar eigen sessies. Wij hebben werkelijk geen idee wat dit inhoudt, maar met een lerares als Floor willen wij per direct een sessie boeken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙵𝚕𝚘𝚘𝚛 (@floormasselink)

Emy Markovits

We gaan er voor het gemak vanuit dat Evy thuis de broek aan heeft. Als ze je met die ogen aankijkt, dan doe jij de afwas. Heel simpel. Als ze de broek niet aan heeft gaat het waarschijnlijk nog makkelijker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Evy Markovits (@evymarkovits)

 Celena Jansen

Whieuw, whieuw, whieuw: hotte nieuwkomer alert! Deze 50% Cubaanse uit het pittoreske Velp is dol op pasta, boksen en werkt nu zo’n tweeëneenhalf jaar als model. Daar gaan nog heel wat jaren bijkomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Celena Jansen (@celenajansenn)

 Sharon Pieksma

Ging van beauty naar model, en van model naar DJ. Als deze dame iets in haar hoofd heeft, dan doet ze dat ook. Met die logica hopen we dat ze ook nog ooit aan ons denkt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sharon Pieksma (@sherpieksma)

Bibi van der Mark

We snappen best dat deze dame behoefte had aan een stukje watermeloen, als wij naar Bibi kijken kunnen we ook best wat afkoeling gebruiken, laat staan als je zelf in dat lichaam zit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door bibi van der mark (@bibipebbles)

 Imke van den Akker

De belichaming dat er niets boven Groningen gaat. Deze reislustige avonturier verkent tijdens talloze fotoshoots de mooiste plekken ter wereld. Verder gek op snowboarden, waterskiën, paardrijden en festivals. Sportief en feestelijk, dat is wat we zoeken in een vrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Imke van den Akker (@imkevandenakker)

Lotte Joop

Deze Gelderse schone kwam nog harder binnen op Instagram dan de oerknal. Ze wil zich verder ontwikkelen als fotografe. Als je ook nog wel vaak genoeg vóór de camera verschijnt, vinden wij alles best, Lot!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lotte Joop (@lottejoop)

Iris Markerink

Iris heeft een innige relatie met de camera, is het niet vanwege haar werk achter de schermen, dan is het wel als het stralende middelpunt op haar eigen Insta. Stiekem hoopt ze nog ooit een show te mogen presenteren. Hoeft niet stiekem hoor, onze zegen heb je.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS MARKERINK (@irismarkerink)

Joy Visser

Naast fulltime Joy to watch is deze bezige bij druk met 1001 andere dingen. Ze studeert aan de UVA, traint dagelijks, bokst, schildert en is een receptenboek voor gains aan het schrijven. We worden al moe van de gedachte alleen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOY JAMIE (@joy.jamie)

Afra Katelijne

Langer haar of toch wat korter, het maakt ons allemaal niet uit. Afra is inmiddels vaste gast in de FHM500 en staat nu voor het derde jaar op rij te schitteren in deze lijst der lijsten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AFRA (@afrakatelijne)

Reageer op artikel:
Deze 10 FHM500-babes op zoek naar verkoeling grepen naar hun bikini’s
Sluiten