FHM500 Babe in the Spotlight: Bo Maerten

redactie 4 apr 2016 Girls

De FHM500 campagne is in volle gang. Duizenden keren is er al gestemd op de mooiste vrouwen van het land. Vanaf nu zetten wij elke week een vrouw die in de 500 komt in de spotlight. Vandaag presenteren wij jullie… Bo Maerten!

Een vrouw met klasse. Ze werd bekend dankzij een hoofdrol in de film Timboektoe, speelde een paar jaar lang de rol van het knappe meisje Kim Klein in Onderweg Naar Morgen, waarna haar carrière een echte vlucht nam door de hoofdrol in een van de beste Nederlandse films van dit decennium: Wolf. Niet in de laatste plaats dankzij formidabele acteerprestaties van de brunette. Verder zou je haar kunnen kennen van rollen in series als Feuten en een bijrol in rofl-film Bro’s Before Ho’s.

Haar internationale doorbraak laat nog even op zich wachten, maar geloof ons, dat gaat niet lang meer duren. Bo zou zomaar hele hoge ogen kunnen gooien in de FHM500. Kijk maar eens naar de fantastische fotoshoot voo American Apparel, die je kunt vinden, hier op haar profiel op FHM500.nl. Verder verwijzen we je met genoegen naar de video hieronder. Dan snap je meteen waarom Bo zo leuk is.

LoveStories – Chapter One, Bo from Caroline Koning on Vimeo.

Reageer op artikel:
FHM500 Babe in the Spotlight: Bo Maerten
Sluiten