Zo sla jij de vrouwen uit de FHM500 aan de haak

Het FHM500-festijn is in volle gang. Het magazine is vanaf nu verkrijgbaar en ons jaarlijkse exclusieve feestje is helaas alweer achter de rug. Ook is er bekend gemaakt dat de prachtige Abbey Hoes de winnares is geworden van de begeerde titel FHM’s Mooiste Vrouw van Nederland. Naast deze prijs waren er nog veel meer prijzen te vergeven. Zo ging Irene Schouten er van door met FHM mooiste sportvrouw van het jaar 2022. Bij zo’n event vol met prachtige vrouwen komt natuurlijk vet veel media. Powned, De Telegraaf en Voetbalzone waren onder andere van de partij op ons exclusieve feestje.

Ben je benieuwd naar de FHM500? Bij aankoop van een TABAC product naar keuze heb je dit pracht blad al op jouw deur mat liggen! Katja Schuurmans, Kim Veenstra, Jutta Leerdam allemaal staan ze erin! Dit wil je niet missen toch?

De Telegraaf was te gast bij de FHM500 rode loper

De Telegraaf stond als welkomstcomité klaar aan de rode loper om de mooiste dames van Nederland de kleren van het lijf te vragen, figuurlijk dan he. Ze vroegen de dames hoe je hun het beste kon versieren. Goede vraag, want wie wil er nou niet zo’n beauty aan de haak slaan? Een ding was duidelijk, de dames willen bijna allemaal dat je lekker jezelf bent, daar vallen ze blijkbaar op. Sylvana wil gewoon een lekker biertje met je drinken, terwijl WAG-winnares Noor Omrani wel warm wordt van een pornstar martini. Kim Feenstra vindt het super aantrekkelijk als je humoristisch, een beetje gek en ondeugend bent. Lees je dit nou en denk je: hee dat ben ik! Wie weet maak je dan wel een kans.

Heb je de video van De Telegraaf nog niet gezien? Check die dan hier:

Reageer op artikel:
Zo sla jij de vrouwen uit de FHM500 aan de haak
Sluiten