De schitterende FHM500 2022 kun jij nu online bestellen!

Het moment is daar! 1 juni, vandaag is FHM500 Day. Inmiddels is de mooiste vrouw van 2022 bij ons bekend en ligt het blad hier uitgeprint en wel op de redactie. We hebben weer ziel en zaligheid gestopt om het het mooiste magazine van het land te produceren en er zijn geen woorden die kunnen beschrijven hoe trots wij zijn op ons kindje. Je komt niet alleen de winnares van dit jaar tegen in het blad, maar ook de andere 499 oogverblindende dames. Hier kun jij de nieuwste FHM500 bestellen! Zoals elk jaar krijg je ‘m gratis bij aankoop van een TABAC-product.

De cover en de titel geven natuurlijk meteen al aan wat je kan verwachten van het blad. Maar mannen, het is zoveel meer dan alleen die 500 onweerstaanbare vrouwen. Zo bevat het magazine een aantal interviews met bijbehorende fotoshoots. Die konden we jullie natuurlijk niet ontnemen, want wow, die zijn belachelijk goed geworden. Met de vrouwen uit de lijst hebben wij gezellig campagne gedronken, de dansvloer onveilig gemaakt en onwijs veel feest gevierd, maar daar delen we laten de beelden nog wel van.

Onwerkelijke shoots in de FHM500

Je snapt toch wel dat je dit blad binnen moet slepen hè. Het is namelijk een editie die je niet wil missen in je collectie. Het kopergoudkleurige tijdschrift van dit jaar bevat alles waar je maar van kan dromen. Shoots in de supermarkt, op de tennisbaan en in Museum van Loon. Overal hebben de vier verschillende vrouwelijke fotografen hun best gedaan om de meest prachtige plaatsjes te schieten. Dit is ze dan ook belachelijk goed gelukt. Verder ga je een heerlijk interview vinden met Reinout Ezinga: de eigenaar van IJver, dé hotspot van onze hoofdstad. Alle 500 vrouwen hebben een ere plekkie weten te bemachtigen in het blad en ieder rockt het als een eindbazin!

How to get it?

Wat je nou precies allemaal tegenkomt in het blad zal je snel genoeg weten. De FHM500 is vanaf nu te bestellen, vriend, dus wat staat je nog te wachten? Wie wil er nou geen tijdschrift met prachtige vrouwen, de meest hotte fotoshoots en leuke verhalen? Bij de aanschaf van een TABAC-product naar keuze zorg jij dat jij het blad der bladen zo op je keukentafel hebt liggen. Geef maar toe, dit blad staat alweer een heel jaar op je wishlist. Gelukkig hoe je niet meer te wachten, dus BESTEL HEM NU!

FHM500

BESTEL JOUW FHM500 NU HIER!

Reageer op artikel:
De schitterende FHM500 2022 kun jij nu online bestellen!
Sluiten