De stembussen voor de FHM500 2018 zijn geopend!

Redactie 26 apr 2018 Entertainment

Ja jongens, het is zover. De strijd om een plekje in de lijst der lijsten is losgebarsten! We hebben het natúúrlijk over de FHM500. Maandenlang heeft het land uitgekeken naar dit moment en nu is het eindelijk dan zover: de shortlist met de mooiste vrouwen van ons land is daar. Jij kunt je favoriete dame vanaf naar de top kan stuwen door te stemmen. Dat wordt klikken voor je leven, vriend.

Wij zijn dol op vrouwen en wij willen de liefde met jullie delen. Wij zijn op zoek naar het vrouwelijk schoon waarbij jij je nek verdraait als ze voorbijloopt, de vrouw die zo met je gedachten speelt dat je ‘s avonds de slaap niet kan vatten, de vrouw waarmee al jouw vrienden je feliciteren als je met haar komt binnenwandelen.

Deze lijst die legendarische proporties heeft bereikt, staat voor jullie allemaal open. Iedereen kan vanaf nu een stem uitbrengen op de vrouw van wie die in de wolken is. Zonder jullie steun zijn wij nergens en kunnen wij de aandacht die deze dames verdienen niet geven.

Via Facebook, Whatsapp, Twitter, Instagram of gewoon via FHM500.nl kun jij die allesbepalende stem uitbrengen waardoor jouw droomvrouw op die felbegeerde eerste plaats belandt.

De FHM500 is het enige magazine dat we jaarlijks uitbrengen en uiteraard kun ook jij dit jaar weer de bijbel der mooie vrouwen des lands in de wacht slepen. Ideaal cadeau voor je pa voor Vaderdag, of gewoon voor je maten, je broertje, baas of jezelf die toe is aan een verademing in deze turbulente tijden.

We schoten onderstaande kick-ass & supersexy video om de campagne af te trappen. Kun jij vast waarderen. Daarna als de sodemieter naar FHM500.nl en stemmen op je favoriet!

Reageer op artikel:
De stembussen voor de FHM500 2018 zijn geopend!
Sluiten