FHM veilt een plek in de FHM500 voor het goede doel

redactie 28 apr 2016 Entertainment

Dit jaar veilen wij plek #250 in de FHM500: de lijst der lijsten met daarin dé 500 mooiste vrouwen van Nederland. Wil jij jezelf, vriendin, vrouw of collega in deze schitterende lijst krijgen? Grijp dan je kans en plaats het beste bod vóór 1 mei. De winnaar van de veiling kan zich met trots scharen tussen de mooiste en vooral ook leukste vrouwen van Nederland. De gehele opbrengst van de veiling gaat naar stichting Free a Girl. Naast plek #250 en een volledige pagina in het magazine ben jij samen met een vriend of vriendin welkom als VIP op het FHM500 lanceringsfeest op 25 mei. Daar zal je een officieel rode loper en podium momentje krijgen samen met de winnares van de FHM500. Let op: dit hoeft niet, het mag wel.

Vanaf hier kan geboden worden op plaats 250 in de FHM500.

Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de stichting in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen 7 jaar heeft Free a Girl bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 3.700 meisjes uit bordelen in Azië. Ook werkt de stichting samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen.

Directeur en medeoprichter van Free a Girl Evelien Hölsken: ‘Ik vind het een geweldige actie van FHM. Free a Girl is een organisatie die graag buiten de lijntjes kleurt en op een bijzondere manier aandacht vraagt voor een van de meest grove schendingen van kinderrechten in de wereld namelijk kinderprostitutie. FHM biedt ons een podium om aandacht te vragen voor de problematiek van gedwongen prostitutie van meisjes en haalt tevens geld op voor ons werk. Seksuele uitbuiting komt helaas over de hele wereld voor. Ook in Nederland. FHM en Free a Girl slaan op een zeer ludieke manier de handen ineen tegen commerciële seksuele uitbuiting van meisjes.’

Hieronder een ingrijpende docu waarin duidelijk wordt wat Stichting Free a Girl doet en waar het voor staat. 

Reageer op artikel:
FHM veilt een plek in de FHM500 voor het goede doel
Sluiten