Op wie stem jij in de Grande Finale van de FHM Buurmeisjes-verkiezing 2023?

Tromgeroffel, alsjeblieft! Na de hevige strijd van afgelopen week zijn we eindelijk klaar voor de grande finale van de FHM Buurmeisjes-verkiezing! We hebben alle stemmen geteld en zijn zo tot de crème de la crème van jullie favoriete girls next door gekomen. Zij gaan strijden voor de felbegeerde titel van FHM Buurmeisje 2023. Deze acht adembenemende buurmeisjes staan klaar om jouw hart te veroveren!

Wij zijn opzoek gegaan naar de allerleukste, meest getalenteerde, knapste en liefste buurmeisjes die ons land rijk is en die hebben we gevonden! Jullie hebben massaal gestemd op de Instagrampagina van onze vrienden bij TABAC. De winnares krijgt niet alleen de titel van FHM Buurmeisje 2023 en een plekje in onze prestigieuze FHM500-lijst, maar ook een fotoshoot met onze eigen fotograaf, Russell Pearson. Alsof dat nog niet genoeg is, mag ze zichzelf ook nog eens in de kijker zetten met de sexy lingerie van Christine le Duc. Dus waar wacht je nog op? Breng snel je stem uit op jouw favoriete buurmeisje en wie weet zie je haar binnenkort shinen in de FHM500!

Wil je de buurmeisjes eerst nog wat beter leren kennen voordat jij je stem uitbrengt? Dan komt morgen een artikel online waarin we deze beauty’s stuk voor stuk voorstellen.

Stemmen

Ja, je raadt het al. Ook deze keer kun je jouw stem uitbrengen via het Instagramaccount van TABAC Fragrances. Tot en met 19 februari kun je jouw stem uitbrengen op wie volgens jou het meest begeerlijke buurmeisje van het jaar is. Wie weet gaat deze dame er wel met de titel FHM Buurmeisje 2023 vandoor. De spanning is in ieder geval om te snijden! Wij kunnen niet wachten om de winnares bekend te maken maar daarvoor is jouw stem essentieel! Maar let op, je kunt alleen stemmen als je het Instagramaccount van TABAC volgt. Dus als je nog niet aan boord bent, haal dan snel je digitale kont van de bank en ga TABAC volgen. Want laten we eerlijk zijn, wat is er nou belangrijker dan de zoektocht naar het perfecte buurmeisje? 

De buurmeisjes die alle acht rondes hebben overleefd en bij deze de Grande Finale hebben bereikt zijn: Laura Holleman, Robin Rijnders, Daisy Snijder, Shayenne Dechêne, Michelle van Sonbeek, Michelle Dijkmans, Selina Rakké en Selina de Lima.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TABAC Fragrances Nederland (@tabacfragrancesnl)

Reageer op artikel:
Op wie stem jij in de Grande Finale van de FHM Buurmeisjes-verkiezing 2023?
Sluiten