Festivals zijn de beste plek om een nieuwe vlam te scoren

Redactie 9 Aug 2019 Entertainment

De zomer is in volle gang en dat betekent dat ook het flirtseizoen op volle toeren draait. Maar waar wordt er vandaag de dag nou het meest gescoord? Datingfaciliteit Lexa vroeg zich dat ook af en ging op onderzoek uit.

Wat blijkt: de festival zijn bij uitstek de plek om je hengel uit te werpen. Liefst 39% van de mensen ziet de wulpse festivalweide als de beste plek om te scoren. Met een paar biertjes en een halve pil in je mik gaat het natuurlijk ook allemaal net even wat soepeler.

Strand

Een goede gedeelde tweede is het terras. 14% van de ondervraagden vindt dit de chillste plek om een chick of dude te ontmoeten. Datzelfde percentage zegt voor het strand te gaan. Het strand? Ja, het strand. Op basis van de vorige zomer, waarschijnlijk. Seksuologe en psychologe Drs. Eveline Stallaart heeft daar wel een verklaring voor. “Minder kleding zorgt voor meer sensuele prikkels. Bovendien heet de zon ook invloed op ons libido.”

Wegblijven van de camping

Waarvan akte. Verder vallen het park (7%), het zwembad (5%) niet echt in de smaak. Van de camping kunnen alle singles helemaal maar wegblijven op basis van dit onderzoek, want een magere (4%) ziet de camping als uitstekende flirtlocatie. Ach ja, we zijn ook geen puberende tieners meer die met gierende hormonen een meisje proberen te versieren tijdens een potje Rond de Tafel. Hoe de respondenten denken over de festivalcamping is niet bekend. Wel interessant, want een combinatie van de populairste en de minst populaire plek omde wieken van flirtcopter te laten draaien.

Goed, op een festival moet je zijn dus. Die lopen nog wel een paar weken door, dus je weet wat je te doen staat. Ticketswap F5’en en oogcontact maken alsof je leven ervan afhangt. Mocht je echt in de prijzen vallen dan heeft überhottie Joy Corrigan nog wel een paar datingtips voor je in petto.

Reageer op artikel:
Festivals zijn de beste plek om een nieuwe vlam te scoren
Sluiten