De Ferrari 365 GTC/4 uit 1972 is twee keer zo zeldzaam als de Daytona

Heb je gehoord van de heerlijke en zeldzame Ferrari 365 GTC/4 uit 1972 ? Het is net de coolere, exclusievere broer of zus van de beroemde Daytona. Stel je eens voor: het is niet alleen je gewone klassieke Ferrari; hij is twee keer zo zeldzaam!

Laat ons nu de details vertellen. Deze schoonheid komt op de markt via Gooding & Company en geloof ons, het is een juweeltje die je niet zou willen missen. De Ferrari 365 GTC/4 is als de verborgen schat van de Ferrari-familie, overschaduwd door de Daytona, maar die zich qua stijl en zeldzaamheid staande houdt.

Foto: Gooding & Company

Terug in de tijd

Beeld je in: het is het jaar 1972 en Ferrari onthult de 365 GTC/4. Een auto die niet alleen een vervoermiddel is, maar ook een statement. Hij heeft de klassieke Ferrari-allure, maar met een strakheid die hem onderscheidt. Het ontwerp is tijdloos, het soort dat je doet stilstaan ​​en staren, terwijl je het vakmanschap waardeert dat is gebruikt om dit auto-meesterwerk te creëren.

Foto: Gooding & Company

Unieke bak

Snel vooruit naar vandaag, en je hebt de kans om een ​​stukje autogeschiedenis te bezitten. Deze specifieke 365 GTC/4 maakt furore op de online markt via het gerenommeerde Gooding & Company-platform. Het is niet zomaar een auto; het is een gesprekstarter, een blikvanger en een bewijs van het gouden tijdperk van auto-ontwerp.

Dus of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of gewoon iemand met een diepe waardering voor klassieke auto’s, deze Ferrari 365 GTC/4 uit 1972 is een kans die je je niet wil laten ontglippen. Het is het soort wagen dat je niet alleen naar plaatsen brengt, maar je ook terugvoert in de tijd naar een tijdperk waarin auto’s meer waren dan alleen machines: het waren kunstwerken.

Foto: Gooding & Company

Ga naar Gooding & Company, bekijk de specificaties en waan je achter het stuur van deze zeldzame schoonheid. Wie weet is dit het begin van een liefdesrelatie met een klassieke Ferrari die twee keer zo zeldzaam is dan zijn bekendere broer of zus. De prijs van deze beeldschone Ferrari? 300.000 dollar!

Reageer op artikel:
De Ferrari 365 GTC/4 uit 1972 is twee keer zo zeldzaam als de Daytona
Sluiten