Fergie klinkt als jankende kat tijdens NBA All-Star game

Redactie 19 feb 2018 Entertainment

Tienduizenden mensen op de volgepakte tribunes, miljoenen mensen voor de buis en jij mag ten overstaan van iedereen het volkslied ten gehore brengen. Zo’n eer is natuurlijk maar voor een enkeling weg gelegd. Fergie mocht het doen toen ze werd gevraagd om het Amerikaans National Anthem te zingen tijdens de NBA All-Star game. Dat ging niet helemaal lekker.

De alarmbellen om 12:00 uur op de eerste maandag van de maand, een stel ruziënde katten of een legioen aan schreeuwende voetbalhooligans klinken nog beter dan Fergie’s versie van de U.S. National Anthem. Holy hell, wat een marteling voor het gehoor toen Fergie het volkslied zong tijdens de NBA All-Star Game in los Angeles. De reacties van de spelers en het publiek waren niet al te positief, velen konden hun lach nauwelijks onderdrukken. Logisch, want deze versie is de meest mislukte poging om sexy te klinken in een heel lange tijd.

Shaqiulle O’Neal noemde het ‘sexy’ en vond het blijkbaar goed. Aan de gezichten te zien van sommige spelers in de volgende video, deelt niet iedereen hem in zijn mening. Zet je je koptelefoon niet te hard? Anders heb je dadelijk tinnitus te pakken. Genoeg gebasht, neemt niet weg dat we Fergie nog steeds superhot vinden.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Fergie klinkt als jankende kat tijdens NBA All-Star game
Sluiten