Fendi x DEVIALET Mania: een heerlijke collab uit onverwachte hoek

Silvia Venturini Fendi heeft zojuist haar herfst/wintercollectie 2024 gedropt en het is niet zomaar een catwalk aangelegenheid. Zet je schrap, want Fendi heeft samengewerkt met DEVIALET, de technisch onderlegde Franse audiowizards, voor een adembenemende audiocollab die op 13 januari furore maakte.

Zie je het voor je? Modellen die over de catwalk paraderen, niet alleen met de laatste modetrends, maar ook met een aantal echt dikke, collabbende speakers. Ja, Fendi heeft een moediger stap gezet in de technische wereld en het is pure genialiteit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fendi (@fendi)

Fendi x DEVIALET Mania Portable Speaker

Maak kennis met de Fendi x DEVIALET Mania Portable Speaker, het ultieme accessoire waarmee je je een weg baant door de Fashion Week. De speaker wordt geleverd in strakke bruine en zwarte kleurstellingen, wat een technische twist toevoegt aan Fendi’s traditionele herenkledingsilhouhetten, ontworpen voor het buitenleven.

Foto: Fendi

Fashion statement

DEVIALET, bekend om hun geavanceerde geluidssystemen, brengt hun A-game met een 360°stereospeaker die audio van wereldklasse belooft. En het beste deel? Het zit allemaal verpakt in een op maat gemaakt Fendi-behuizing, waardoor het niet alleen een speaker is, maar ook een fashion statement.

Foto’s: Fendi

Esthetiek om van te smullen

Laten we het nu over de esthetiek ebben. De typische Fendibranding siert het beschermende gaas en laat iedereen weten dat je niet zomaar een luidspreker bij je hebt, maar een stijlvolle samenwerking. En wat de praktische kant betreft: dankzij de ingesprongen bruine leren riemen is het een fluitje van een cent is dit audiojuweeltje mee te nemen terwijl je onderweg bent.

Foto: Fendi

Where two worlds collide

Maar hier komt de knaller: deze samenwerking gaat niet alleen over stijl; het gaat over het samenvoegen van twee werelden: mode en technologie in een partnerschap dat luxe opnieuw definieert. DEVAILET met Fendi de mode-arena betreden? Dat is een machtsbeweging.

Foto: Fendi 
Reageer op artikel:
Fendi x DEVIALET Mania: een heerlijke collab uit onverwachte hoek
Sluiten