Fast and Furious gaat een nieuw universum in met Marvelactrice Brie Larson

Met de aankondiging van een nieuwe Fast and Furious film heeft de redactie van FHM altijd een goede dag. Wanneer dan vervolgens de cast bekend wordt gemaakt is het altijd de grote vraag wie er nu weer toegevoegd gaat worden aan de franchise. Het sterrenensemble van F&F is natuurlijk sowieso al een gruwelijke cast, maar nu daar dit keer Brie Larson aan toe is gevoegd kan de film echt niet meer stuk.

In het vorige deel van de Fast and Furiousfranchise zagen we nog hoe niemand minder dan John Cena zijn entree maakte. In de rol van Jakob Toretto speelde hij het broertje van hoofdrol Dominic Toretto, gespeeld door Vin Diesel.

Brie Larson

Natuurlijk kunnen we ook in Fast 10 rekenen op de acteurs die we door de jaren heen in hun rol hebben zien groeien. Zo zullen onder andere Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson en Ludacris weer te zien zijn net als Letty Ortiz, Roman Pearce en Tej Parker. Daarnaast kunnen we in het tiende deel van de films ook weer gaan genieten van de terugkeer die Han Lue in F9 maakte. Onder de nieuwkomers van Fast 10 vinden we onder andere Jason Momoa, bekend van zijn rol in Aquaman. De grootste nieuwkomer is zonder twijfel Brie Larson. De actrice die eerder schitterde in Captain Marvel is een prachtige toevoeging aan de sterrencast van Fast 10.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vin Diesel (@vindiesel)

F9

Mocht je het negende deel van Fast and Furious nu nog niet gezien hebben, verklaren wij je simpelweg voor gek. In F9 zagen we nog hoe Ludacris en Tyrese Gibson samen een auto de ruimte in stuurden. Ja, je leest het goed. De twee grappenmakers vlogen samen een rondje om de aarde in de film. Wij verwachten niet dat ze op de filmset nog een stapje verder gaan en een ander universum in gaan. Toch kan je het met een buitenaardse Marvelactrice als Brie Larson nooit helemaal zeker weten…

Voorlopig lijkt het er op dat we op Fast 10 nog wel even moeten wachten. De release staat nu op 19 mei 2023.

Reageer op artikel:
Fast and Furious gaat een nieuw universum in met Marvelactrice Brie Larson
Sluiten