Fantasievolle actiethriller Bright moet de volgende Netflix-kraker worden

Redactie 22 jul 2017 Entertainment

Pas werd bekend dat Neflix alweer zijn 100 miljoenste abonnee verwelkomde. Dat betekent dat de online, en tegenwoordig ook offline, videodienst gigantisch aan de weg timmert en over bizar veel fans beschikt.

Dat betekent ook dat Netflix bijzonder veel geld heeft om eigen producties te maken. Alleen dit jaar al verschijnen er 40 zogenoemde Netflix Originals. De Netflix-film waar we het meest naar uitkijken is toch wel actiethriller Bright.

Niemand minder dan Will Smith vertolkt de hoofdrol in deze kraker die zich afspeelt in een alternatieve werkelijkheid waarin ook elven, orks en andere fantasiewezens leven. Will wordt in deze originele film bijgestaan door Joel Edgerton die onherkenbaar is opgemaakt om zijn rol optimaal te kunnen neerzetten.

De steracteur speelt een politieagent die samen met zijn collega Joel probeert alle verschillende rassen die in Bright bestaan vreedzaam naast elkaar te laten leven. Wanneer zij tijdens een oproep een wezen met speciale krachten treffen, breekt de chaos uit.

De trailer is alvast veelbelovend, het doet ons denken aan Men In Black waarin Will Smith ook al excelleerde. Op 22 december verschijnt Bright op het mediaplatform, tot die tijd zullen jullie het moeten doen met een van de andere series en films die te bezichtigen zijn op het kanaal.

Reageer op artikel:
Fantasievolle actiethriller Bright moet de volgende Netflix-kraker worden
Sluiten