Win de rit van je leven in een F1 Two-Seater experience t.w.v. € 4.235,-

Is het ook jouw droom om ooit in een Formule 1 auto te mogen (mee)rijden? Dan moet je nu zeker even blijven hangen, want jij kan deze ervaring nu winnen. Onze vrienden van TABAC Fragrances geven namelijk zo’n experience weg.

 Aanstaand weekend zal de TABAC Classic GP plaatsvinden op het TT Circuit in Assen. Dat wordt een knaller van een evenement, want de vetste machines zullen voorbij komen in de Cathedral of Speed. Van brullende Formule wagens tot klassieke motoren. Hier gaat de petrolhead heel erg blij van worden.

Two-Seater F1 Experience

Maar er is meer! HoofdsponsorTABAC Fragrances heeft namelijk een Two-Seater geregeld waar jij in mee kan gaan rijden. Jij kan achterin de F1-auto stappen die bestuurd zal gaan worden door coureur Richard Verschoor. Dat kan niet anders dan een sensationele ervaring opleveren. Je kan het sowieso gaan meemaken door een ticket te kopen, maar dan moet je wel €4.235 euro aftikken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TABAC Fragrances Nederland (@tabacfragrancesnl)

Maar je kan ook gewoon meedoen aan de winactie van TABAC, want zij geven deze unieke ervaring nu weg via hun Instagram-kanaal. Hoe je kans maakt? Vrij simpel: like de post, tag in de comments de persoon die je meeneemt als VIP (alleen winnaar mag in de 2-seater) en volg @tabacfragrancesnl en @tabac_classicgp_assen op Instagram. Check de post hieronder en doe mee.

Tickets TABAC Classic GP

Wij zullen voor je duimen. Heel veel succes! Mocht je bij de TABAC Classic GP aanwezig willen zijn, dan kun je nu 50% korting bedingen een een verzorgingsproduct te bestellen op tabac-fragrances.nl. Doe er je voordeel mee!

Reageer op artikel:
Win de rit van je leven in een F1 Two-Seater experience t.w.v. € 4.235,-
Sluiten