Extreem luxe camper heeft zelfs plek voor je helikopter

Pas zagen we hoe de nieuwe Airstream-caravan je verblijf aan de costa’s een stuk aangenamer kan maken. Hartstikke mooi natuurlijk, maar het blijft een opgevoerde aanhanger. Je wilt immers ook kunnen rijden met je huis en dat is geen probleem met deze ultraluxe camper van Furrion.

De camper met de naam Elysium, dat verwijst naar de feestzaal in de Griekse godenwereld, is een geweldenaar op wielen. Deze rijdende villa ziet er van buiten modern uit. De lijnen zijn strak en de vorm futuristisch. Je zou bijna vergeten dat het een camper is.

Furrion presenteerde hun concept-camper van maar liefst 14 meter lang op de elektronicabeurs CES 2017 om te laten zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met de nieuwste snufjes en technieken. Wij vinden dat ze er in geslaagd zijn iets indrukwekkends neer te zetten.

Binnenin de camper kom je ogen te kort. Het voertuig is voorzien van 3 reusachtige 75 inch tv’s en heeft een badkamer met stoomdouche. De slaapkamer is achterin geplaatst en nodigt je uit om na een dag rijden heerlijk neer te ploffen. Je hebt ook gewoon een vaatwassertje aan boord want je gaat natuurlijk niet lopen naar de toiletruimtes op de camping.

Tot nu toe is het allemaal erg mooi, maar het kan nog beter. Via de trap kom je op het dakterras waar een hottub op je staat te wachten waarin je volledig tot rust kan komen. Handdoekjes meenemen dus. Daarnaast heeft dit paleis ook nog een helikopter op het dak! Die helikopter biedt plaats aan 2 personen en tijdens het rijden zakt het platform de badkamer in, hij waait er dus niet af. Het is nog niet bekend wat dit geintje kost.

Homecrux

Reageer op artikel:
Extreem luxe camper heeft zelfs plek voor je helikopter
Sluiten