Vierde deel van The Expendables stormt de top 10 van Netflix binnen

Er is weer een toppertje de top 10 van Netflix binnengestormd hoor. Een actiefilm waarvoor we niet naar de bioscoop hoeven, is volgens ons altijd welkom. We hebben het natuurlijk over niets minder dan de film Expend4bles. Het is geen wonder dat de film op één staat in de top 10 van Netflix, want het is al de vierde film uit de reeks. 

Na negen jaar kwam in 2023 dan eindelijk de vierde reeks van The Expendables. We zien veel acteurs weer terug die in de eerdere delen ook al vochten om de wereld te redden. Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe sterren te zien in het vierde deel en dat belooft veel goeds!

In dit deel van de reeks staan de Expendables voor de moeilijke strijd om een Derde Wereldoorlog te voorkomen. Er zijn namelijk kernwapens gestolen van een groot vrachtschip door terroristen en die moeten natuurlijk teruggehaald worden. Barney Ross en Lee Christmas vormen met onder andere nieuwe leden die andere tactieken toepassen een team. In de trailer krijg je alvast een tip van de sluier van hoe de Expendables omgaan met het redden van de wereld.

Eerdere films

In 2010 konden we allemaal de eerste film uit de reeks bekijken. De Amerikaanse actiefilm wordt niet als een van de beste gezien, toch is het wel de moeite waard om een middagje alle delen te bingewatchen!

Cast

Als we naar de cast kijken, dan snappen wij wel dat er plaats is gemaakt voor een vierde deel. Sylvester Stallone en Jason Statham stelen al vier films lang de show. Als Barney Ross en Lee Christmas redden zij wel even de wereld. Verder kruipt de wereldberoemde 50 Cent in de rol van Easy en zien we Megan Fox als Gina in de film. De acteurs die natuurlijk ook niet in de Expendables films kunnen missen zijn: Jet Li, Dolph Lundgren en Tony Jaa.

Reageer op artikel:
Vierde deel van The Expendables stormt de top 10 van Netflix binnen
Sluiten