Ben jij de geschikte deelnemer voor het volgende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch?

redactie 7 Oct 2019 Entertainment

Singels van Nederland laat jullie horen! Ex on the Beach: Double Dutch zoekt weer deelnemers voor hun nieuwe seizoen. Het is voor vele een guilty pleasure om naar te kijken, maar zou je ook willen meedoen? Dat kan dus vanaf nu. Zon, seks en drank staan centraal. Laat het leedvermaak maar weer beginnen!

Eisen

Er zijn geen strenge eisen gesteld buiten het feit dat je natuurlijk single moet zijn en een aantal exen tot je beschikking hebt. Maar we weten dat een boob-job hier en daar flink gewaardeerd wordt door zowel de kijkers als de deelnemers. Dat geldt ook voor de flinke hoeveelheid alcohol die tijdens de opnames wordt genuttigd, de talloze versierpogingen en de loslopende alpha-mannetjes. In voorgaande edities merkten we op dat de deelnemers al snel de stempel: ‘ex’ op iemand drukken. Zo kan het zijn dat iemand het strand op loopt waar alleen één keer mee is gezoend tijdens een avondje uitgaan.

Mensen kunnen zich al een tijdje aanmelden, maar de serie zoekt dus nog steeds nieuwe sexy deelnemers. Denk je na het lezen hiervan: nou, dit lijkt me wel wat! Meld je je dan snel hier aan. Mits je natuurlijk ook een aantal versleten relaties achter je hebt gelaten. Welke EX is nEXt?

 

Reageer op artikel:
Ben jij de geschikte deelnemer voor het volgende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch?
Sluiten