Evenementenkoningin Danara Pattikawa weet wel hoe ze de slingers op moet hangen

Het is niet voor niets dat Danara de ‘FACE OF THE NIGHTLIFE’-award heeft gewonnen, een event dat FHM samen met feestorganisatie #BillsBillsBills organiseerde om de vrouwen die op hun eigen manier in het nachtleven actief zijn in de spotlight te zetten. Het was een spetterende avond in de Supperclub in Amsterdam, waar Danara op het podium stond om de prijzen te ontvangen.

Ze is al ruim vijf jaar hard aan het werk in de evenementenindustrie en is nu trotse eigenaresse van haar eigen evenementenbedrijf. Deze onderneemster weet een knal te maken van ieder feest en verdient daarom dubbel en dwars deze prijs.

Evenementen

Danara’s tak van sport is de evenementenbranche. Met veel liefde doet ze dit in Amsterdam en heeft ze al een mooi portfolio op weten te bouwen. Zo organiseert ze wekelijks evenementen en de gezelligste feestjes. Ze noemt het haar levenswerk, iets om trots op te zijn dus. Die prijs heeft ze daarom zeker verdiend, wat een win-win is voor ons want deze beauty zullen we terugzien in onze befaamde FHM500. Iets om naar uit te kijken.

Toekomst

De krachtige ondernemer die ze is, vraagt om hard werk. Dat doet ze met hart en ziel, maar alle vrije momentjes pakt ze graag om tijd door te brengen met haar familie.  Shoppen, reizen en dromen over de toekomst vullen de gaatjes van haar enorm drukke schema. Zo ziet deze goedlachse ondernemersgeest de toekomst voor zich in het buitenland, ze wil groter dan ooit en internationaal.

foto’s: #BillsBillsBills

Reageer op artikel:
Evenementenkoningin Danara Pattikawa weet wel hoe ze de slingers op moet hangen
Sluiten