Eurogoals #4: De Mooiste Doelpunten van de Week

Dit is Eurogoals: de Mooiste Doelpunten van de Week. Elke maandag van de week schotelen we jeย  de mooiste goals van de afgelopen week voor. Begin je werkweek goed met deze pareltjes uitgekozen door onze redactie.

Eran Zahavi

Hoe beter te beginnen dan in ons eigen kikkerlandje. Afgelopen weekend stond de topper PSV-Ajax op het programma. Het was een spannende wedstrijd, het eindigde in de slotfase in een 1-1 gelijkspel. Mede door dit mooie doelpunt van Zahavi was het een enerverende wedstrijd.

Nicola Sansone

De volgende van Sansone mag ook niet ontbreken. Met deze heerlijke volley droeg hij bij op de belangrijke 2-0 overwinning op Lazio. De Italiaan zal een goed weekend hebben gehad, dat snappen wij wel met zo’n lekker doelpunt.

Selim Amallah

Ga er maar goed voor zitten. Deze mooie krul zal je doen smullen. Selim Amallah is de naam. Met deze mooie treffer was hij een van de grote mannen bij de overwinning van de Klassieker van Belgiรซ. Standard Luik won met 1-3 van Anderlecht.

Joรฃo Fรฉlix

De eerste 45 minuten moest het Portugese wonderkind toekijken vanaf de bank. Na de rust werd hij ingebracht en was hij meteen belangrijk voor Atletico Madrid. Hij had ook nog een boodschap voor zijn trainer Diego Simeone. Fรฉlix was er kennelijk niet van gediend dat hij het moet doen met weinig speeltijd.

Danilo Pereira da Silva

Deze naam alleen al belooft veel goeds. Dit weekend stond de Twentse derby op het programma. FC Twente nam het in eigen huis op tegen Heracles Almelo. Voor de neutrale kijker een lekkere wedstrijd, met een 2-2 gelijkspel voor ieder wat wils. Deze goal konden wij jullie niet onthouden.

Ante Rebiฤ‡

Door dit belangrijke doelpunt won AC Milan de belangrijke wedstrijd tegen AS Roma. Mede hierdoor blijft de titelstrijd in de Italiaanse competitie erg spannend. Rebiฤ‡ was de matchwinner met deze lekkere spitsengoal.