Eurogoals #26: De Mooiste Doelpunten van de Week

Dit is Eurogoals 26: de Mooiste Doelpunten van de Week. Elke maandag van de week schotelen we je de mooiste goals van de afgelopen week voor. Begin je werkweek goed met deze pareltjes uitgekozen door onze redactie.

Eurogoals 26

Achraf Hakimi

PSG begint het nieuwe seizoen in de Ligue 1 met een nipte zege bij ESTAC Troyes. Achraf Hakimi, de nieuwe rechtsback van de Parijzenaren, legde de bal er lekker in na een goede combinatie met Mbappe. Met Wijnaldum in de basis heeft PSG de eerste drie punten van het seizoen binnen. De kans is aanwezig dat Messi zich ook nog bij dit sterren ensemble toevoegt. Dat beloofd wat!

Noni Madueke

De openingswedstrijd van de Eredivise om de Johan Cruijff schaal stond op het programma. Bekerwinnaar PSV nam net op tegen de winnaar van de competitie Ajax van vorig seizoen. De ploegen leken aan elkaar gewaagd, maar na een paar minuten was dat compleet weg. Matchwinnaar Noni Madueke liet zien waarom hij in de belangstelling staat van clubs als Tottenham Hotspur. Uiteindelijk eindige de wedstrijd in een 0-4 overwinning voor de Eindhovenaren. Het was een wedstrijd met ook nog twee mensen die afscheid namen van het voetbal. Zo nam scheidsrechter Björn Kuipers afscheid en voorzag legend Evert ten Napel voor de laatste keer de wedstrijd van commentaar.

View this post on Instagram

A post shared by ESPN NL (@espnnl)

Naoufal Bannis

Van tevoren hadden wij niet gedacht dat deze oefenwedstrijd zoveel spektakel zou opleveren. Van winnen in de laatste minuut, opstootjes, tot de Kuip die er 90 minuten achter staat. Het leek wel alsof Feyenoord de Champions League had gewonnen. De mannen van Arne Slot zijn de laatste weken bezig aan een goede reeks. Reserve spits Bannis stond niet in basis, maar met deze koele afronding heeft hij hoogstwaarschijnlijk punten gescoord. Door zijn doelpunt won Feyenoord met 2-1 van het Spaanse Atletico Madrid.

Memphis Depay

Opnieuw heeft de nieuwe Barça-aanwinst Memphis zijn stempel weten te drukken op een duel van zijn nieuwe ploeg.Na amper drie minuten prikte hij al raak, waarna hij in de tweede helft ook nog een assist op zijn naam zette. Wordt Memphis na het vertrek van Lionel Messi toch de grote man bij Barcelona?