Ernstig WTF-momentje als scheidsrechter speler natrapt bij Nantes – PSG

Redactie 15 jan 2018 Entertainment

Gisteravond stond de wedstrijd tussen Nantes en Paris Saint Germain op het programma in de Franse Ligue 1. Het sterrenensemble uit Parijs wist een 0-1 overwinning uit het vuur te slepen door een netbolling van Angel di Maria, maar het was de scheidsrechter waar na afloop het meest over nagepraat werd.

Tony Chapron werd in de blessuretijd ten val gebracht door Nantes-speler Diego Carlos waarna de man in het zwart een natrappende beweging maakte. Normaliter een rode kaart voor een veldspeler, maar nu gaf hij doodleuk een tweede gele kaart aan de Nantes-verdediger en dus rood. Bye bye zwaai zwaai voor meneer Carlos. Maar what the fuck hé? We wisten al dat een paar scheidsrechters niet altijd even toerekeningsvatbaar zijn, maar dit is wel heel bizar staaltje kortsluiting.

Een speler die een natrappende beweging maakt wordt meestal voor een wedstrijdje of 4 geschorst, wat zou deze scheidsrechter dan moeten krijgen? Waldemar Kita, de voorzitter van Nantes weet het wel. “Dit is een grap, heel Europa lacht hierom. Dit is een schandalige actie van de scheidsrechter. Hij moet voor zes maanden geschorst worden,” zegt de chairman. Ook middenvelder Valentin Rongier is not amused. “Hij verdient een straf. Als wij dit doen, kregen we een schorsing van tien duels.”

De bizarre actie zal ongetwijfeld een staartje krijgen, maar we mogen toch hopen dat de mafklapper met de fluit zijn laatste duel van dit seizoen heeft gefloten. Check het bizarre moment hieronder.

Reageer op artikel:
Ernstig WTF-momentje als scheidsrechter speler natrapt bij Nantes – PSG
Sluiten