Personal coach Wouter Kleinsman komt met tweede boek: Fuck it, you can have it all

jun 27 2023, 17:00 Entertainment
wouter kleinsman
Wouter Kleinsman is lekker bezig als personal coach. Al zijn kennis stopte hij in het boek Zo word je een gamechanger maar die kennis bleek nog niet op. En dus komt hij nu met een directe opvolger van dat boek. De eerste signalen zijn goed. Ook Fuck it, you can have it all gaat als een speer. Het boek moet de lezers leren hoe zij alles kunnen bereiken en bemachtigen in het leven, mits ze bereid zijn om directe en radicale keuzes te maken.
In de eerste maand heeft Wouter al meer dan 750 exemplaren van zijn boek verkocht . Het boek is dus hard op weg om een ware bestseller te worden.

Wouter Kleinsman

Wouter Kleinsman is een echte love him or hate him-gozer. Hij zegt het leven van zijn klanten niet te veranderen maar te transformeren. En hij omschrijft zijn eigen stijl als controversieel. Dat alles legt hem geen windeieren: hij is een van de succesvolste van Nederland in zijn vakgebied.
Hij heeft zijn eigen unieke manier van coachen en is niet bang om gevoelens of ego’s te kwetsen. Dat gaat nu zo lekker dat ‘ie zelf de mensen uitzoekt met wie hij wil werken. Veel vermogende mensen, ondernemers, managers en CEO’s wisten Wouters diensten al te vinden.

Fuck it, you can have it all

Dat doet ‘ie dus in persoonlijke sessies maar het kon iets effectiever, vond Wouter. Als je het gewoon opschrijft in een boek, kan iedereen het tegelijk horen. En na het succes van die eerste, is het nu dus tijd voor Fuck it, you can have it all . Het is geschreven voor mensen die alles uit het leven willen halen. Tja, dat zegt de titel eigenlijk ook wel zo’n beetje.
Je moet er wel iets voor over hebben om je leven radicaal te veranderen. Het boek kost je €70. Fors, maar dat is het allemaal waard. Dat blijkt ook wel uit het succes van de eerste maand van dit boek. Wouter is reaching for the stars. En hij is meer dan bereid om jou mee te nemen. Sta jij ook te trappelen om je leven radicaal te veranderen aan de hand van de kennis van Wouter? Bestel dan hier jouw exemplaar .
Delen met
Ook interessant