Peter Aerts gaat voor allerlaatste keer vechten in Nederland

mrt 31 2017, 16:00 Entertainment
fhm peter
Zondag 23 april gaat het gebeuren! De afscheidswedstrijd van drievoudig K-1-wereldkampioen Peter Aerts in Nederland. Na drie jaar afwezigheid keert The Dutch Lumberjack nog voor één keer terug in de ring. In 2013 had Peter Aerts zijn afscheidswedstrijd in Tokio, maar nu krijgen zijn Nederlandse fans de kans om de legende nog een keer te zien vechten tijdens Spike presents: World Fighting League , op zondag 23 april in TopSportCentrum te Almere.
Afbeeldingsresultaat voor peter aerts
Met meer dan 100 gewonnen partijen behoort Peter Aerts tot een van de meest succesvolle sporters ter wereld. Aerts, onder andere geroemd om zijn spectaculaire low-kicks, nam in 2013 afscheid in de ring tijdens zijn afscheidswedstrijd tegen Rico Verhoeven in Tokio. Hier verloor hij slechts nipt door een split decision van de jury. Op Oudejaarsavond 2015 viel de Nederlander in voor Jeromme Le Banner, die had afgezegd voor een partij tegen Kaido Hoovelson, tijdens Rizin in Japan. Aerts heeft nooit afscheid kunnen nemen van zijn Nederlandse fans en wil daarom een allerlaatste keer terugkeren in de ring, op eigen bodem. Zijn gevecht tegen Tsotne Rogava zal het laatste gevecht zijn van de Lumberjack – een waardig afscheid, zowel voor hem als voor zijn fans.
Spike presents: World Fighting League #5: Champion vs Champion vindt op zondag 23 april plaats in TopSportCentrum Almere met 3 tournaments en 8 Super Fights. De ultieme kans om de legende Peter Aerts nog één keer in actie te zien. Voor kaarten en meer info klik hier .
Delen met
Ook interessant