World Club Dome komt met gigantische line-up met o.a. Marshmello en Peggy Gou

mei 20 2023, 12:00 Entertainment
118934644 180344930202730 3467874930839023192 nheader
Je hebt festivals en je hebt festivals. De line-up van World Club Dome in Frankfurt is zo groot dat we al een beetje duizelig raken als we de line-up zien. Een goed teken. Gelukkig is ‘ie niet alleen lang, maar ook verdacht goed. Kwaliteit boven kwantiteit, maar als het allebei kan is het helemaal feest. Met een exclusieve summer-show van Marshmello en een dikke set van de immer charmante Peggy Gou gaat de Atlantis-editie van het festival je letterlijk onderdompelen in al je stoutste dromen.
BigCityBeats' World Club Dome gaat plaatsvinden van 9 t/m 11 juni in het Deutsche Frankfurt. Immer viel Spaß. Feitje: het festival is door DJ Mag UK uitgeroepen tot het beste festival van Duitsland.

Marshmello

Van wereldhits als Happier en Silence tot zijn gloednieuwe soepele Fell in Love heeft dit stuk zoetigheid zijn discografie goed op orde. Onder die ongesmolten hoed moet toch een boel talent zitten, na zoveel treffers kun je het niet meer op beginnersgeluk gooien. Een goed plan, een goede plaat en de juiste positieve vibes brengen hem waar hij gaan wil. Zo komt ‘ie ook precies dat laten zien in een exclusieve summer set op World Club Dome.

Peggy Gou

Een stijlicoon, een van ’s werelds grootste techno DJ’s en bewaarder van vele geheime talenten: Peggy Gou. Heel geheim zijn die talenten niet, maar toch wel een beetje onverwachts. De Zuid-Koreaanse was ooit redacteur bij Harper's Bazaar en ze speelt al sinds haar achtste klassiek piano. Naast haar evidente draaikunsten is ook de branding on-fleek. Branding is misschien een beetje een platonische term, kunnen we het niet gewoon kunst noemen? Koreaanse invloeden brengt ze samen met ruigere westerse visuals waarmee een nieuwe Dekmantel-editie aangekondigd zou kunnen worden. Resultaat: vet.

Line-up

Er is voor ieder wat wils, maar als we het festival even in drie categorieën willen splitsen om het makkelijk te maken komen we uit op EDM, Techno en Hardstyle. Met namen als Boris Brejcha, Kölsch, David Guetta, Sebastien Ingrosso, Headhunterz en Miss K8 back to back met Anime wordt er niemand voorgetrokken. De hele line-up is een naslagwerk waar je ‘u’ tegen zegt, maar is het lezen meer dan waard. Bekijk hieronder even wie dat jij deze zomer kunt komen bekijken in de grootste club ter wereld.
wcd23 full lineup final 9x16 resultaat
Delen met
Ook interessant