Het iconische trio WHOMADEWHO komt Lofi helemaal op z'n kop zetten

mei 23 , 21:58 Entertainment
unnamed 4
Dat Lofi een top plek is voor een top feest, dat weten we allemaal. Wat dan nog vetter is, is als het legendarische trio WHOMADEWHO daar komt draaien. Wij staan nu al helemaal te popelen, want het kan niet anders dan dat ze met deze set heel de tent daar op z'n kop gaan zetten. 17 augustus is het eindelijk zo ver en je kunt je nu al inschrijven voor het pre-register .
Als je van elektronische muziek houdt, dan ga je 100% zeker helemaal los op de nummers van WHOMADEWHO. Denk bijvoorbeeld aan Miracle in samenwerking met Rüfüs Du Sol. Als we die ergens horen, hebben we gelijk FOMO naar welk feest er dan ook nu bezig is. 17 augustus hoef je in ieder geval zeker geen FOMO te hebben, want dan kun je de hele dag dansen in de binnentuin van Lofi op de vetste beats van de band.

WHOMADEWHO

De band WHOMADEWHO werd in 2003 opgericht door de Deense Tomas Høffding, Tomas Barfod, en Jeppe Kjellberg. Een unieke mix van verschillende muziekstijlen, dat is waar zij vooral om bekend staan. Denk daarbij dan aan stijlen zoals jazz, elektronische muziek en rock. Als we kijken naar hun voorafgaande optredens, dan valt er iets op: de energie spat ervan af en iedereen wordt daarin meegenomen. Eigenlijk is dat alles wat je nodig hebt op zo'n dag toch? Ze staan dan ook niet voor niks op festivals zoals Sonar, Burning Man en Roskilde Festival. Nu komen ze dus ook naar de intieme binnenplaats van Lofi.

Muziek

De iconische band werkt vaak samen met ware technogoeroes. Denk dan bijvoorbeeld aan Camelphat, Adriatique en Rampa. Hun muziek valt bij velen goed in de smaak. Niet voor niks dus dat ze bijna 2.000.000 luisteraars per maand behalen op Spotify. Of wij favoriete nummers hebben? Daar kunnen we volmondig ja op zeggen. Die delen wij natuurlijk maar al te graag met jullie!
Delen met
Ook interessant