Dit is de nieuwe next-level Wellness Club van Saints & Stars

mei 07 , 14:58 Entertainment
holywellness 2 1 1
Je hebt een lange werkdag gehad, je bent op zoek naar je rust, maar tegelijk wil je ook graag nog even bewegen. Wat is er dan lekkerder om je frustraties, stress en andere gezeik los te laten maar, tegelijk ook nog luxe wellness gevoel te kijken? Deze combi lijkt een match made in heaven. Maak kennis de wellness club van Saints & Stars waar je deze combi zeker krijgt.
Vanaf 13 mei opent er een nieuwe Saints & Stars in de bruisende De Pijp in Amsterdam! Deze chique club introduceert 3 gloednieuwe groepsworkout-ervaringen, waaronder het grensverleggende Holy Wellness-programma: een ultieme, euforische wellness-workout waarbij je de intense hitte van de sauna combineert met een verfrissend ijsbad, een sensatie voor al je zintuigen.

Saints & Stars De Pijp

De nieuwe club op Hobbemakade 31, heeft een ruimte van meer dan 850 m² ontworpen door niemand minder dan de wereldberoemde interieurarchitect Eric Kuster. Deze man creëert een atmosfeer van ongekende luxe. Ze hebben topmerk zoals Dyson, SALLE PRIVÉE en Skins voor een next-level wellnesservaring. Als je klaar bent met je gymsessie, kun je genieten van een post-workout smoothie waardoor je erna weer optimaal kan herstellen. Dat klinkt als een perfecte gymsessie toch?
holyyogaholyreformer 2 1 1
Het meest bijzondere van de nieuwe club zijn de drie compleet nieuwe fitnesservaringen. We hebben ze voor jou op een rijtje gezet;

Holy Wellness

Dit vernieuwende concept gaat verder dan traditionele wellness en uitdagende workouts door een intense sauna-ervaring van 100°C te combineren met een duik in een ijsbad van 4°C. Hierbij wordt de hitte tot het uiterste benut en zorgt de kou voor een verfrissende sensatie!
Waarom is dit een chille les?
Deze opwindende hot-cold therapie heeft talloze voordelen, zoals stressvermindering, verhoogde dopaminelevels, een boost voor het immuunsysteem en stofwisseling, bevordering van spierherstel en verbetering van de huid. De sauna is voorzien van geuren, verlichting en muziek voor een echte 'night club experience'.

Holy Reformer

De zwaarste reformer Pilates die je kunt verwachten, volledig in Saints & Stars stijl. Het is een meeslepende next-level ervaring met ultramoderne reformer machines, waarbij je wordt omringd door dynamische LED-shows, 360° spiegelwanden en harde beats.
Waarom is dit een chille les?
Het is ontworpen om zowel het lichaam als de geest uit te dagen, waardoor jij je daarna herboren voelt!

Holy Yoga

Een meeslepende hot yogales waar je je innerlijke kracht ontdekt in een infrarood verwarmde studio. Diepe beats en een prachtige sterrenhemel tillen elke les naar een hoger niveau, net als de sterren aan de hemel.
Waarom is dit een chille les?
Bereid je voor op geen gewone yogales bij Saints & Stars! Dit is een uitdagende hot yoga flow in een studio geïnspireerd op nachtclubs, waar de les eindigt met verfrissende ‘minty’ handdoeken in plaats van een kater.
Delen met
Ook interessant