Dayenne Huipen uitverkozen tot WAG 2021

jun 03 2021, 19:15 Entertainment
210602 165625 fhm500 1115 2048px kopie 1
Het houdt niet op, niet vanzelf. Nee, nee we gaan niet die toer op, we hebben ander leuk nieuws voor je. We hebben weer een nieuwe award voor een nieuwe schoonheid. Jaarlijks houden we met Voetbalzone, de WAG-verkiezing. Mocht je even niet weten waar WAG voor staat, even een opfrisser: Wives and Girlfriends. Ofwel, de mooiste vriendinnen en vrouwkes van de Nederlandse voetbalspelers. Dit jaar is niemand anders dan Dayenne Huipen de winnaar van de WAG 2021. Wil je alle andere sexy WAG’s zien die in de FHM500 staan? Het magazine met de lijst der lijsten ligt nu in de winkels! Bij ieder TABAC-product dat je scoort, krijg je de FHM500 er helemaal gratis bij. Bestel hier de FHM500 2021 , maar je kunt de producten van TABAC en de FHM500 ook scoren in de winkels van Etos en Kruidvat.

WAG 2021 Dayenne Huipen

We mogen dus mededelen dat Dayenne Huipen de WAG 2021 is geworden, wij begrijpen wel waarom. Wanneer de camera op Dayenne gericht is, dan komt de fotogenieke uitstraling van haar naar boven. Tegenwoordig kunnen duizenden mannen geniet van de schoonheid van haar. Wat een geluk voor Justin Bijlow dat hij elke ochtend naast haar wakker mag worden. Wij snappen wat de Feyenoord-doelman zag in Dayenne. We begrijpen maar al te goed hoe het komt dat al die voetballers allemaal pareltjes aantrekken. Ze zijn beroemd, verdienen goed en hebben het aanzien waar veel mooie vrouwen maar al te graag deel van uit willen maken. Ben je nou benieuwd of jouw favoriete WAG een plaatsje in de FHM500 heeft weten te bemachtigen, haal dan nu de FHM500 in huis. Onze vrienden van Voetbalzone kwamen langs om de prachtige WAG2021 in het zonnetje te zetten. Check hieronder de video! En ga daarna de FHM500 bestellen .

Pre-order de FHM500!

Vorig jaar werd de vriendin van Nick Marsman, Nathalie den Dekker verkozen tot WAG van het jaar. Ook al een doelman van Feyenoord! Geen idee wat die keeperstrainer hen te drinken geeft, maar wij willen er ook een wat van. Aan Dayenne Huipen de eer om de titel WAG 2021 een jaar lang te dragen. Ze schittert dit jaar full page op plekje #17 in de FHM500. Hoog tijd om dat blad te bestellen! Hij is nu verkrijgbaar bij aankoop van een TABAC-product. Bestel 'm hier online en de lijst der lijsten ligt spoedig bij jou in de brievenbus. Veel plezier ervan, makker!

FHM500

Ja, we helpen je graag nog even herinneren. Hier bestel jij jouw prachtige FHM500 magazine ! Je krijgt 'm meegestuurd bij aankoop van een TABAC-product.
Delen met
Ook interessant