FHM's vuurwerktips: imponeer je buren met het siervuurwerk van Evolution

dec 23 2019, 17:00 Entertainment
untitled 2
Het jaarlijkse knalfestijn van oud & nieuw staat op de deur te rammelen. Champagne, oliebollen en natuurlijk vuurwerk! Wil je een beetje indruk maken op de buurmannen en buurmeisjes, dan dien je natuurlijk wel over mooi spul beschikken. Wij zetten samen met Evolutionvuurwerk.nl de mooiste dingen voor je paraat die verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt!

The Corolla

Voor de echte vuurwerk-fans onder ons is The Corolla een echte aanrader. Dit knalbeest is perfect voor een klein vuurwerk showtje in je voortuin. Hij pompt maar liefst 100 knallers de lucht in met elk een ander kleurtje. Ook hebben ze een hoofdeffect! Perfect of niet? Hier bestel je 'm online!
2604 the corolla 2019 1024x576

Evo Bomber

Overdrijven is ook een vak, maar mannen als je echt keihard gas wil geven, tja dan is dit perfect. Keihard rammen met dit ding. Als de naam je niet bang maakt dan doet het gewicht het wel, want met 18 kilo’s moet je een sterke rug hebben om hem naar huis te krijgen. Eenmaal thuis? Dan kunnen de 144 knallers de lucht in gepompt worden. Hier bestel je 'm online!
2608 evo bomber 2019 1024x576

Mega Willow

Ha, wil je lekker rammen en de slapende baby's van vier straten verderop wakker maken met jouw prachtige particuliere vuurwerkshow? Dan is de Mega Willow wat voor jou. Jup, de naam zegt het al. Dit ding is megadik. Hij heeft wat minder knallers, maar vult op drie plekken de horizon van jou straatje. Hier bestel je 'm online, kopen dus.
2610 megawillows 2019 1024x576

Winactie

De mannen van Evolution zijn natuurlijk hartstikke lief voor jullie. Ze geven een keiharde knaller cadeau. Dat is toch kicken! Ze geven aan de winnaar 'The Skyline of Fire' weg t.w.v. €399. Een magische vuurwerk show die het maximale gewicht heeft. Oftewel het vlaggenschip van Evolution dit jaar, wat komt door 259 schoten die de lucht een mooie kleur geven! Een ware knaller die heel je skyline vol dacht met mooie knallers. Wat te doen om te winnen: tag drie matties in de comments op Facebook en vertel waarom jij dit ding moet hebben. Check dan gelijk de site voor de goedkoopste deals. Mooie feestdagen, mannen!
[Prijsvraag is afgelopen: winnaar heeft bericht gehad. Fijne oud en nieuw vrienden!]
Delen met
Ook interessant