Vrouw ziet Airpod voor vitaminepil aan en slikt deze in

sep 12 2023, 15:55 Entertainment
depositphotos 359213410 l
We hebben allemaal wel eens een gênant moment en dat is voor deze vrouw uit de Amerikaanse staat Utah niet anders. In een onoplettend moment nam ze in plaats van haar dagelijkse vitaminepil een Airpod in.
Tijdens een gesprek met een vriendin wist de 52-jarige Tanna Barker het voor elkaar te krijgen om een Airpod Pro aan te zien voor een vitaminecapsule.

Airpod

We weten allemaal dat de draadloze oordopjes van Apple niet lijken op een vitaminepil en klinkt het voorval dus als iets oerstoms. Barker heeft echter toch een redelijk logische verklaring over hoe ze het oordopje in haar maag heeft weten te krijgen. De pillen die ze namelijk wel in zou moeten slikken zouden in het potje aan elkaar vastgeplakt zijn, waardoor ze volgens haar een beetje zouden moeten lijken op een Airpod.

Slikken

Maar ze kwam er al gauw achter dat er iets niet helemaal juist was, tijdens het slikken voelde ze al dat het zogenaamde tabletje vast bleef hangen in haar keel. Ze heeft toen wat extra water gedronken om ervoor te zorgen dat de Airpod uiteindelijk toch in haar maag terecht kwam. Toen ze naar binnen ging om haar oordopjes te halen, kwam ze erachter dat ze er een miste. De vitaminepillen die ze in moest nemen stonden ook nog op het aanrecht, toen wist Tanna genoeg.

Afloop

Tanna belde in paniek haar gehele vriendenkring op, waaronder een aantal doktoren, om te vragen wat ze nu precies moest doen. Die stelden haar allemaal gerust met de helende, maar vooral frisse, woorden: ze komen er vanzelf weer uit. Dat is ook zo. We zijn benieuwd of ze dan nog werken. Laten we hopen dat Tanna de volgende keer tijdens een gesprek met een vriendin geen vitaminepil in haar oor gaat duwen.
Delen met
Ook interessant