Vreemde combinatie: Rotjoch, Frenna, Máxima en Willem-Alexander in de studio

jun 11 , 12:01 Entertainment
448139676 471679842213803 8531238161731901869 n
Als je rappers vraagt met wie ze nog wel eens een samenwerking willen aangaan, komt daar meestal een antwoord als Drake, Beyonce of Travis Scott uit. Alle rappers kunnen stoppen met dromen, want Frenna heeft afgelopen maandag de samenwerking van de eeuw gehad; hij dook samen met 101-Barz-legende Rotjoch en het koningspaar Willem-Alexander en Máxima de studio in!
En om dan gewoon in Den Haag de studio in te gaan is ook zoiets saais, dus deed het viertal dit in een studio in Atlanta, waar het koningspaar op staatsbezoek was. En wat trek je dan aan als je een meeting hebt met de koning van ons land? Inderdaad, een korte, roze, met bloemen gedecoreerde broek!

Frenna en Rotjoch

Als je denkt aan de Nederlandse Hiphopscene kun je eigenlijk niet meer om Frenna of Rotjoch heen. Frenna moet je kennen van zijn tijd in de populaire rapformatie SFB en nu met zijn solo-hits als Pretty Girls en Speciaal. En als we zeggen “Rotjoch op je beeldscherm” begrijpen jullie natuurlijk ook direct waar het over gaat, 101-Barz natuurlijk! Hét BNN-platform waar het overgrote deel van de Nederlandse rapscéne groot is geworden. Natuurlijk een legendarisch duo om samen de studio in te sturen, al helemaal als dit gepaard gaat met WimLex en Máxima!

Studiosessie

In een op-Instagram-gedeelde video is te zien hoe het koningspaar achter de knoppen van de legendarische Patchwork studios van Atlanta. Dit is een studio waar onder andere grootheden als Tupac, Beyonce en Outcast hun sessies hebben gehouden. Bij het legendarische handjesschudmoment tussen het viertal werden er ook opvallende groetjes gedaan; Alexia, de middelste dochter van het koningspaar schijnt samen met haar vriendinnen groot fan van Frenna te zijn. Dit moest natuurlijk even gedeeld worden in de booth. Wat ook een opvallend detail was, Frenna had meer juwelen om dan Máxima, dat zie je ook niet vaak!
Delen met
Ook interessant