Voorbeschouwing op de titanenstrijd tussen Rico vs Badr

dec 20 2019, 17:00 Entertainment
fhm backstagebadrrico
Zaterdag is het dan eindelijk zover hoor. De kickbokswedstrijd waar heel Nederland reikhalzend naar uitkijkt: Rico vs Badr part II. Samen met TOTO kijken we vooruit op deze titanenstrijd.
Na de teleurstellende uitkomst van de match tussen de twee kemphanen, bijna exact drie jaar geleden, staat de spanning er vol op. Dit zijn de grote wedstrijden. Het is de champ van nu tegen de kampioen van weleer. Het is new school vs old school. Good guy versus bad guy. The En ja, toch ook Nederland tegen Marokko. Er zitten zoveel verschillende wedstrijden in deze wedstrijd, dat maakt het gevecht al tot een ongelooflijk spektakel in de Arnhemse GelreDome.

Wereldtitelgevecht

We weten allemaal dat Badr Hari het eerste gevecht moest staken na een gebroken arm. Het leverde een Rico de overwinning op, maar allebei spraken ze al snel de wens tot een rematch uit. Na wat vertraging (Badr zat in de gevangenis, Rico was druk met acteren) en lang onderhandelen, wikken en wegen is het zaterdag dan eindelijk zover en staan The Prince of Kickboxing en The Golden Boy opnieuw tegenover elkaar in de ring. In totaal zullen ze in vijf rondes gaan uitvechten wie de beste is. Naast prestige staat er ook gewoon een wereldtitel op het spel, want Glory maakte vorige maand bekend dat Collission 2 een officieel wereldtitelgevecht in het zwaargewicht is.

Rico favoriet bij de bookies

Het zal er enorm om gaan spannen. Maar wat zeggen de bookies eigenlijk? Rico Verhoeven is de regerend wereldkampioen en moet zijn titel verdedigen. Hij wordt dan ook gezien als de favoriet. Er staat een quotering op van 1,65 voor een overwinning van Rico. Badr Hari is de underdog, maar wel een hele gevaarlijke underdog. Badr moet het doen met een quotering van 2,24 . Wij verwachten dat Rico zijn favorietenrol waarmaakt en zetten in op titelprolongatie van de Brabander. Het zorgt natuurlijk alleen maar een extra portie spanning, als de wedstrijd zaterdag om 21:00 uur zal beginnen. Op wie zet jij je geld?
Delen met
Ook interessant