De 5 vetste feesten van dit weekend (week 13)

mrt 31 2022, 18:00 Entertainment
277438013 5012156158904697 2230166086631576354 n
Daar zijn we weer, daar gaan we weer! Het weekend komt er aan en belofte maakt schuld. Ook deze week gaan we je weer op een heerlijke tour door ons kikkerland sturen om de hardste feesten mee te maken. Wij raden jullie overigens allemaal aan om goed op te letten, morgen is het namelijk 1 april. De feesten die we je dit weekend aanraden zijn echter alles behalve een grap. Dit wordt weer hard gaan!

Perron X NONEOFTHEABOVE, vrijdag, Rotterdam

Vorige week lag onze onderkaak op de grond toen we op Impload in Tilburg de afsluiter van NONEOFTHEABOVE hoorden. Daarom geven we je dit weekend een tweede kans. Als je een beetje fatsoenlijk nadenkt weet je heel goed dat je ze niet voor een tweede keer kan laten schieten. Naast dat powerduo krijg je ook nog Aert en Lena te horen. Dus: smijt die 12,50 euro over de toonbank, hop in de trein naar Roffa en beuk vrijdag beide schouders uit de kom. Perron opent haar deuren om 23.00 en ze sturen je pas om 5.00 weer naar buiten.

Agents of Time X Marktkantine, vrijdag, Amsterdam

Heb je de Italianen vorige week gemist in Perron? Dan heb je dit weekend een herkansing in de Marktkantine. Daar staan de mannen van Agents of Time geprogrammeerd. Serieus goeie shit. Verder komt Konstantin Sibold de boel ook nog extra opzwepen. Meer info over het evenement vind je hier . Dit wordt een klapperrrrrrrrr!

Dagcollege, zaterdag, Eindhoven

We moeten toegeven: qua marketing heeft Dagcollege het niet heel slim aangepakt. Wanneer wij de woorden dag en college achter elkaar horen krijgen we spontaan de rillingen. No way dat we op zaterdag in het Klokgebouw in Eindhoven naar school gaan! Universiteiten kunnen er wat van, maar een lestijd van 13.00 tot 23.00 is te gek voor woorden.
Gelukkig is Dagcollege de les die je nooit over zou willen slaan. De line-up staat gelijk aan een klein boek. Gelukkig hoef je dat boek niet te studeren, je hoeft er alleen maar naar te luisteren. Benny Rodrigues, Caravel, Chris Stussy en nog heel veel andere toppers uit de industrie maken jouw dag perfect. Een kaartje is helaas alleen nog maar op Ticketswap te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken!

Amsteram Techno Sessions, zaterdag, Amsterdam

In het Amsterdamse John Doe vindt zaterdag Amsterdam Techno Sessions plaats. Je leest het goed, sessions, meervoud. Gelukkig heeft John Doe daar ruim de tijd voor ingepland want de openingstijden 23.00 tot 7.00 betekenen dat het acht uur lang gekkenhuis wordt. Voor 13,50 euro sta jij er al tussen, dat is maar 1,68 euro per uur joh! Onder andere Oliver Kucera, D.Noyse en Emmeryck gaan hun opwachting maken. Prima avondje als je net terugkomt van Dagcollege toch?

Funkadelic, zaterdag, Almere

Funkadelic is terug, en hoe! Van 22.00 tot 5.00 kan je terecht in Het Witte Huis in Almere. Onder andere Miguel O’Syrah, Lola Flores, Alicia Davis en Benny Rodrigues zullen hun digitale plaatjes op de moderne draaitafel gooien. Rodrigues lijkt er dit weekend ontzettend veel zin in te hebben, want ’s middags staat hij ook al op Dagcollege. Kleine sidenote voor Funkadelic, er is namelijk een dresscode: Wit en/of rood. Achja, wij hebben nog wel een blousje ergens hangen hoor. Hoe men in godsnaam aan de ticketprijs van 16,92 euro is gekomen is en blijft voor ons een mysterie.

BONUS
ReBORN x Raw Techno, zaterdag, Den Haag

Jaja, wij weten ook heus wel dat er in de titel staat dat we vijf feestjes voor je in het zonnetje gaan zitten. Helaas heeft onze hoofdredacteur met één ding geen rekening gehouden: wij verzinnen onze eigen regeltjes wel. Als er zes te gekke feesten zijn dit weekend, dan krijg je ze ook alle zes te zien. In deze bonusronde raden wij je aan een bezoekje te brengen aan Club Magistrat in Den Haag. Op haar facebookpagina maakte Magistrat in een spijkerharde video al een aantal namen bekend. Daardoor weten we dat Divain, Shdow, El Dee en Rakkatack jouw avond gaan begeleiden met de hardste kicks. Kaartjes worden aan de deur verkocht en je bent van 10 tot 5 welkom!
Geniet van je weekend mannen!
Delen met
Ook interessant