Vijf random feitjes over onze spits Memphis Depay

jul 10 , 16:55 Entertainment
depositphotos 729352782 l
Vanavond is het zover: de halve finale van het EK tegen Engeland. En wie anders dan onze rappende landgenoot Memphis Depay staat klaar om de show te stelen in deze bloedstollende wedstrijd! Dit is het perfecte moment om jullie te trakteren op vijf verrassende feitjes over Memphis Depay!

1. Hij zorgde ervoor dat de witte hoofdband de nieuwe fashion trend is

Wat was een waar discussiepunt dit EK? De witte hoofdband van Memphis Depay. Het zorgde voor veel reacties van oud-spelers, fans én de trainer. Maar het zorgde ook voor een goede omzet voor een aantal sportmerken.

2. Hij heeft een enorme leeuw op zijn rug getatoeëerd

Wist je dat Memphis Depay een gigantische leeuw op zijn rug heeft laten tatoeëren? Deze indrukwekkende tattoo symboliseert zijn kracht en veerkracht als "overlever" na een turbulente jeugd. Depay zelf zegt: "De leeuw betekent voor mij king of the jungle."

3. Hij wil geen Depay op zijn shirt vanwege de slechte band met zijn vader

Hoewel hij officieel nog altijd Memphis Depay heet, prijkt er op zijn shirt alleen 'Memphis'. Dit is een bewuste keuze, omdat hij geen goede band heeft met zijn vader.

4. Memphis is ook rapper en droomt van een optreden op Lowlands

In een interview met ons vertelde Memphis dat het zijn droom is om ooit op een festival als Lowlands op te treden: "Ik ben meer dan alleen een voetballer. Dat komt steeds meer naar buiten en dat is ook iets wat ik steeds meer naar buiten durf te brengen", vertelde hij. "Als ik kan optreden bij een Lowlands of een Rolling Loud, dan ga ik dat doen. Dat zijn dromen."

5. Memphis staat om nummer twee van topscorelijst van Oranje

Met 50 doelpunten gaat Van Persie nog altijd aan kop op de eeuwige topscorelijst. Die maakte hij in 102 interlands tussen 2005 en 2017. Depay heeft 46 doelpunten op zijn naam staan, gemaakt in 97 interlands.
Delen met
Ook interessant