BREAKING: Verkoop FHM500 wegens groot succes verlengd

jun 20 2022, 11:00 Entertainment
whatsapp image 2022 06 15 at 11223 pm
Ondertussen is het alweer bijna een maand geleden dat we de 500 mooiste van het land aan jullie voorstelden. Met Abbey Hoes aan het roer zijn er de afgelopen weken al enorm veel magazines verkocht. Als warme broodjes ging het blad der bladen over de digitale én fysieke toonbanken. Helaas moet er aan al het goede een eind komen en gister was het dan ook jouw laatste kans om de FHM500 in huis te halen. Wij begrijpen ook heus wel dat jij misschien achter het net hebt gevist bij de stormloop. Daarom gaat de verkoop van de FHM500 nog één weekje door!
Normaal gesproken zit er aan dit soort campagnes een strak tijdschema. 19 juni stond dan ook rood omcirkelt in de agenda als laatste verkoopdag. Gelukkig kennen jullie ons langer dan vandaag, wij hebben lak aan dat soort tijdschema’s en bureaucratische besluiten. Daarom knallen we de FHM500 nog voor een laatste week d’r uit voor jullie.

FHM500 verlengd

De printers draaien op volle toeren door, want de enorme vraag naar deze koperen parel blijft maar aanhouden. Met hoofdredacteur Chris Riemens op vakantie heeft de redactie daarom vanochtend eigenhandig besloten om de verkoop door te zetten. ‘Als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel’, en zo is het. Ook FHM was namelijk het hele weekend op festivals als Pinkpop te vinden, dus wij begrijpen het maar al te goed als jij door Imagine Dragons achter het net hebt gegrepen. Wij strijken daarom maar wat graag over ons hart en verlengen dus de verkoop van de FHM500 met nog één weekje extra!
Wegens succes verlengd zullen we maar zeggen. Als we zo doorgaan krijgt de FHM500-campagne van dit jaar misschien wel even veel verlengingen als Soldaat van Oranje . Stel je eens voor… dan is de FHM500 van 2022 over tien jaar nog steeds te koop. Ons hoor je daar in ieder geval niet over klagen, want alleen de shoots van onze prachtige winnaressen zijn al reden genoeg om het blad der bladen op je deurmat te laten ploffen. Ga dus als de wiedeweerga naar Wehkamp.nl en bestel je FHM500 nu! Je krijgt ‘m gratis bij aankoop van een product van TABAC, win-win.
Delen met
Ook interessant