Venom 3: The Last Dance is een gruwelijk einde aan de bizarre trilogie

jun 04 , 19:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 06 04 132712
Daar is ‘ie dan! De trailer van Venom 3: The Last Dance . De eerste beelden zijn dan eindelijk te zien en als we de trailer mogen geloven, kunnen we een spannend avontuur verwachten van Eddie Brock en Venom. Wat uiteindelijk zal eindigen in een ongekende climax.
Het is het derde en laatste deel van de succesvolle Venom-trilogie. Eerder werden de films Venom en Venom: Let There Be Carnage al gerealeset met positieve reacties door de fans. De derde film zal de laatste Venom-film worden.

Venom 3: The Last Dance

In het derde deel slaan Eddie Brock, gespeeld door Tom Hardy en zijn symbiont Venom op de vlucht. Ook lijkt de thuisbasis waar Venom oorspronkelijk vandaan komt, de aarde te bereiken. Eddie en Venom moeten samenwerken en hun grootste gevecht ooit aangaan om de verschrikkelijke schurken van Venoms wereld tegen te gaan.

Venom en Spider-Man

Het is geen geheim dat de geruchtenmolen op hol slaan als je Venom en Spider-Man in één zin hoort. In de post-credit scène van Venom: Let There Be Carnage zagen we al een kleine sneak-peak van Tom Hollands Spider-Man. In de post-credit scène van Spider-Man: No Way Home zagen we dat Eddie Brock tijdelijk in het universum was van Tom Holland. Aan het einde van de scène verdween Eddie weer naar zijn eigen universum, maar bleef er een klein beetje symbiont achter. Of Venom de Spider-Man van Tom Holland te pakken zal krijgen, zal waarschijnlijk niet gebeuren. Een militair vangt namelijk de symbiont gelijk, dus een zwarte Spider-Man ligt niet voor de hand.

Opvallende cast

De cast van Venom 3: The Last Dance is enigszins opmerkelijk. Naast Tom Hardy speelt ook Chiwetel Ejiofor in de film, Ejiofor neemt de rol van Orwell Taylor op zich, een militair soldaat. Eerder zagen we de acteur ook al in het Marvel Universum als Karl Mordo in Doctor Strange en Doctor Strange in the Multiverse of Madness . De kans dat deze Venom-film dus iets te maken heeft met het welbekende Marvel Universum is erg klein.
Daarentegen zien we wel een andere opvallende naam bij de cast. Rhys Ifans is ook toegevoegd aan de cast. Ifans speelde in het verleden al Lizard/Curt Connors in The Amazing Spider-Man . Wellicht zien we hem in deze Venom-film terug in die waanzinnige rol. Misschien dat we dan ook Andrew Garfield weer te zien krijgen als Spider-Man!
Ben je nou benieuwd naar de film? Venom 3: The Last Dance komt 25 oktober uit in de bioscoop! Bekijk hieronder ook de trailer!
Delen met
Ook interessant