Vanavond Super Bowl 2017, nu de beste en hardste tackles in American Football

feb 05 2017, 20:00 Entertainment
american football 1474645 960 720
Vandaag gaat de Super bowl los. Dit is het grootste televisiespektakel van Amerika waar de meeste mensen naar kijken. Honderden miljoenen mensen stemmen af op de finale van het American Football seizoen om te zien wie er als winnaar uit de bus gaat komen tijdens deze 51e editie.
De Super bowl is een gigantisch commercieel feest, 30 seconden reclame tijdens de rust van de match kost al $5.000.000. Dit lijkt veel, maar bedrijven die in het verleden een geweldige reclame presenteerden, verdienden hun investering in no-time terug en zagen hun omzet enorm stijgen. De bedrijven doen dan ook heel erg hun best om zo origineel en grappig mogelijk uit de hoek te komen met beroemde acteurs en actrices om een zo groot mogelijk publiek te bereiken en herinnerd te worden. Daarnaast treedt er ook een ster van wereldklasse op tijdens de rustpauze in het stadion, dit jaar heeft Lady Gaga de eer. Michael Jackson, The Rolling Stones, Prince, U2, Beyonce en Bruce Springsteen stonden er ook al eens, om maar een voorbeeldje te geven.
http://giphy.com/gifs/american-football-r3ZTAoB8QAi5y
Je zou bijna vergeten dat er deze avond twee teams strijden om de titel van de NFL, de National Football League . De New England Patriots nemen het dit jaar op in Houston tegen de Atlanta Falcons . Het belooft een waar spektakel te worden in de finale van deze gewelddadige sport. De tackles zijn wereldwijd bekend en berucht, het zijn ware aanslagen en daarom hebben wij de beste op een rijtje gezet!
En nog de beste commercials van vorig jaar.
Delen met
Ook interessant