Usher trakteert ons op R&B-classics tijdens iconische Super Bowl halftime show

feb 12 , 12:28 Entertainment
depositphotos 237324730 xl
PEACE UP! A-TOWN DOWN! Usher heeft tijdens de Super Bowl halftime show de ene na de andere R&B klassieker laten knallen! Dit jaar was het de eer aan de R&B legende om de show te stelen tijdens de grote finale van het NFL American football-kampioenschap. En man, dat heeft hij zeker voor elkaar gekregen!
De R&B king begon zijn optreden op een troon en werd omringd door een leger van dansers, acrobaten en muzikanten. De score was 10-3 in het voordeel van het team uit San Francisco toen Usher het stadion binnenkwam. Het miniconcert van de zanger groeide uit tot optredens van enkele iconische artiesten, waaronder Alicia Keys, H.E.R., will.i.am, Lil Jon, Jermaine Dupri en Ludacris.

Usher

R&B-zanger Usher heeft sinds het begin van zijn carrière in 1994 meer dan 80 miljoen platen verkocht. Met acht Grammy's op zijn naam bewees hij vannacht opnieuw dat hij zijn positie in de muziekindustrie absoluut verdient. Zijn bekende hits, waaronder Caught Up , U Don't Have to Call , Superstar , en Love in the Club , blijven in ons geheugen gegrift.

Ode aan the king of pop!

Usher bracht in zijn show een eerbetoon aan Michael Jackson door met één handschoen aan op het podium te verschijnen. Het was Jackson die met zijn optreden in 1993 de halftime-show van de Super Bowl op de kaart zette.

Kritiek

Ondanks dat Ushers entree er geweldig uitzag, uiten veel mensen op social media kritiek op de geluidskwaliteit van zijn microfoon, waardoor de show niet meteen de knaller werd die het had moeten zijn. Hoewel veel fans lopen te mopperen over het geluid, zijn ze wel erg te spreken over de prachtige performance van Alicia Keys. De video van hun gezamenlijke optreden gaat online viraal, vooral omdat ze wel heel intiem met elkaar waren terwijl ze de liefdestrack My Boo zongen.
De volledige Halftime Show van Usher check je hier op het YouTube-kanaal van NFL.
Delen met
Ook interessant