UGG en Palace Skateboards droppen een paar dikke winter essentials

nov 29 2023, 20:59 Entertainment
1701085483 palace ugg tasman fw23 009 1jpg 1
De winter hijgt in onze nek en och wat was het lekker geweest als dat zo'n vochtige warme hijg was. Niets is minder waar. Het belooft een kille te worden en jullie weten wat ze zeggen he? Beter voorkomen dan genezen. Hoe je goed warm blijft? We kennen de net te vrouwelijke UGG's natuurlijk maar al te goed, heerlijk om je voetjes warm te houden. Wat als we zeggen dat er ook dikke UGG's voor mannen zijn, in een samenwerking met een skatemerk bijvoorbeeld. Het lijkt erop dat ze net op tijd droppen, wij zetten ze op het verlanglijstje.
Het is de tweede keer dat het geliefde sloffen-merk en de streetwear-grootmacht in het huwelijksbootje stappen en daarom belooft het ook een super gehypte collectie te worden.

Palace

Het skatemerk is de laatste tijd lekker bezig. Wij hebben helaas niks van de Wedgwood x Palace collectie kunnen kopen omdat die voorraad als water in de zon verdampte. Maar wij gaan ons bij deze poging zeker wat harder maken. Deze dikke voetenwarmers zijn cruciaal voor de winter, die trouwens steeds kouder wordt, keep that in mind. Het design laat zien dat de creatievelingen van palace lekker los zijn gegaan. Wij vinden ze lekker gek, maar niet te gek, tikkeltje collectors item misschien wel. Aan de previews op Instagram te zien, heeft Palace een aantal stiksels toegevoegd aan het kledingstuk met een voetenfetisj.

UGG

Het merk dat zijn populariteit flink aan de Australische 'surfdudes' heeft te danken. In de jaren '60 begonnen surfers na het surfen, UGG's te dragen om hun voeten warm te houden op het koude zand. De warmte en het comfort maakten ze erg snel geliefd door het hele land, kan ook aan die surfdudes hebben gelegen. De twee merken brengen niet alleen een speciale editie van de 'Tasman Slipper' uit, maar ze hebben nog meer. Zo zien we in het reclamespotje ook een paar hele lekkere handschoenen en een vloerkleed, oftewel een 'rugg'. De rug heeft de vorm van een P, drie keer raden waarom?
Het belooft een royale winter te worden als het aan UGG en Palace Skateboards ligt. De collectie dropt op 1 december, op de site van Palace en UGG.
Delen met
Ook interessant