Eerste trailer van John Wick 4 is spektakel in optima forma

nov 11 2022, 10:01 Entertainment
160810 2
Liefhebbers van actiefilms en thrillers opgelet, want de trailer van John Wick 4 is eindelijk uit. In dit vierde deel neemt John Wick het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe. En daar wachten we al een tijdje op, want het laatste deel kwam uit in 2019. We zijn nu drie jaar verder en helemaal klaar voor een volgend filmspektakel. We kunnen geen genoeg krijgen van die lijpe actiescènes waarin John zijn tegenstanders behendig neerhaalt en vervolgens meedogenloos aan flarden schiet.
De prijs die op het hoofd van John Wick staat, wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsglide The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen, moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die ook oude vrienden en vijanden veranderen.

Trailer

Nu vraag je je natuurlijk af wanneer deze blockbuster op het witte doek verschijnt. Je moet nog even geduld hebben, maar voor je weet is het zo ver. Vanaf 23 maart 2023 kun je deze knaller van een film bewonderen. No more words needed. We houden je niet langer in spanning en trakteren je op hetgeen waarvoor je gekomen bent: de langverwachte trailer van John Wick 4. Enjoy!
Delen met
Ook interessant